FK «Liepāja» futbolisti ar pārliecinošu uzvaru nodrošina iekļūšanu Ziemas kausa finālā

BNS
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Mārtiņš Sīlis

FK «Liepāja» futbolisti trešdien «Skonto» hallē ar 7:0 sagrāva Rēzeknes BJSS vienību, nodrošinot iekļūšanu futbola virslīgas Ziemas kausa izcīņas finālā.

FK «Liepāja» izcīnīja trešo uzvaru četrās spēlēs un ieņēma pirmo vietu B grupā. Finālā liepājnieki tiksies ar «Skonto» vienību, kura jau iepriekš uzvarēja A grupā.

Spēlē pret Rēzeknes komandu FK «Liepāja» labā pa diviem vārtiem guva Iļja Šadčins un Toms Gucs, bet pa reizei pretinieku vārtsargu pārspēja Dāvis Ikaunieks, Kristians Toress un Dēvids Dobrecovs. Pēc pirmā puslaika FK «Liepāja» bija vadībā ar 4:0, bet vēl trīs vārtus guva pēc pārtraukuma.

B grupas noslēgumā FK «Liepāja» pirmo vietu ieņēma ar 10 punktiem, otrā palika FK «Jelgava» ar astoņiem punktiem, «Valmiera Glass FK/BSS» ieguva četrus punktus, FB «Gulbene» un Rēzeknes BJSS pa trīs punktiem.

Jau ziņots, ka A grupā uzvarēja «Skonto», kas trīs spēlēs savāca deviņus punktus, FK «Ventspils» guva sešus, BFC «Daugavpils» trīs un FS «Metta»/Latvijas Universitāte palika bez punktiem.

Ziemas kausa izcīņas pēdējā nedēļā FK «Liepāja» un «Skonto» spēlēs par 1. vietu, FK «Jelgava» un BFC «Daugavpils» cīnīsies par 3. vietu, FS «Metta»/Latvijas Universitāte un «Valmiera Glass FK/BSS» spēlēs par 5. vietu. A grupas otra labākā komanda FK «Ventspils» Ziemas kausā neaizvadīs cīņu par pozīciju, jo dodas uz treniņnometni Turcijā.

Pērn turnīrā uzvarēja «Skonto» futbolisti, kuri finālā ar rezultātu 3:2 uzveica FK «Jelgava».

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu