Ķēniņam pirmā rezultatīvā piespēle NHL

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Rezultatīvu piespēli Nacionālās hokeja līgas (NHL) čempionāta spēlē naktī uz ceturtdienu izpildījis Ronalds Ķēniņš, palīdzot Vankūveras «Canucks» komandai ar 5:4 papildlaikā izbraukumā pārspēt Čikāgas «Blackhawks».

Otrās trešdaļas 7. minūtē Ķēniņš veica metienu pa vārtiem. Viņa mesto ripu atsita vārtsargs, pirmais pie tās bija uzbrucējs Bo Horvats, kurš tobrīd izvirzīja vadībā «Canucks» komandu ar rezultātu 2:1.

Latvijas uzbrucējs, kurš spēlēja ceturtajā uzbrukuma virknējumā, laukumā pavadīja 11 minūtes un 25 sekundes, veicot 3 metienus pa vārtiem, lietoja 2 spēka paņēmienus un maču noslēdza ar neitrālu lietderības koeficientu.

Uzvarētāju rindās ar diviem vārtu guvumiem izcēlās zviedrs Daniels Sedins, kas tika atzīts par spēles spožāko zvaigzni. Tikmēr mājiniekiem divus vārtus guva slovāks Marians Hosa, divas rezultatīvas piespēles izpildīja Patriks Keins.

23 gadus vecais Ķēniņš aizvadīja savu piekto spēli NHL. Līdz šim viņš guvis divus vārtus, veicis vienu rezultatīvu piespēli, bet lietderības koeficients ir +2.

Ķēniņš nepiedalījās iepriekšējās divās spēlēs.

Nākamo maču «Canucks» aizvadīs naktī uz sestdienu, kad savā laukumā uzņems Bostonas «Bruins» hokejistus.

Turnīra tabulas Rietumu konferences kopvērtējumā «Canucks» atrodas 6. pozīcijā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu