Atskats uz ralliju Sarma 2015

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Raimonds Volonts, www.volontsphotography.com

Jau šajā nedēļas nogalē Liepājā, Eiropas rallija čempionāta posma ietvaros tiks aizvadīti veseli divi Latvijas rallija čempionāta posmi. Domājams, sportisti tiem būs labi sagatavojušies, jo tikai pirms divām nedēļām Apes un Gulbenes apkaimē tika aizvadīts čempionāta pirmais posms - rallijs Sarma 2015.

Pēc nelielās iesildīšanās rallijsprintā Alūksne sportisti bija gatavi mesties cīņās par augstākajām godalgām LRČ 2015.gada sezonas ieskaitē! Lai gan pērnā gada izskaņā prognozes par to, kāds būs šis rallija gads, bija visnotaļ dažādas un bieži vien pesimisma pārņemtas, realitātē viss ir izrādījās pilnīgi pretēji.

Neskatoties uz skopo ziemu, rallija «Sarma» trase sacensību dalībniekus un skatītājus sagaidīja diezgan ziemīgā atmosfērā. Turklāt negaidīti kuplais dalībnieku saraksts (kopumā uz starta rallijā Sarma stājās 89 ekipāžas no 6 valstīm) vēstīja par gaidāmām nopietām cīņām gan R2, gan N4 klases ieskaitē.

Kas notika rallija Sarma 2015 trasē, to skaties tradicionālajā Tavs Auto videoatskatā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu