HK «Rīga» nenotur pārsvaru un «bullīšos» piekāpjas Sanktpēterburgas «Dinamo»

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: www.dinamoriga.eu

Latvijas komanda «Rīga» pirmdien Krievijas Jaunatnes hokeja līgas (MHL) regulārā čempionāta mačā savā laukumā nenoturēja divu vārtu pārsvaru un ar 3:4 (3:1, 0:1, 0:1, 0:0, 0:1) pēcspēles metienos piekāpās Sanktpēterburgas «Dinamo» hokejistiem.

Latvijas komandas labā vārtus guva Artūrs Ševčenko, Frenks Razgals un Ričards Kondrāts.

Jau otrajā minūtē cīņas rezultātu atklāja viesi, taču devītajā minūtē Ševčenko rezultātu izlīdzināja. Nepilnas trīs minūtes vēlāk rīdziniekiem izdevās jau izvirzīties vadībā, jo otros vārtus viesu «būrī» raidīja Razgals. Ilgi nebija jāgaida arī līdz rīdzinieku trešajiem vārtiem, kad no atlēkušo ripu veiksmīgi uztvēra Kondrāts, pēcāk raidot to vārtos.

Pirmās trešdaļas izskaņā disciplinārsodu (2+10 minūtes) par sitienu pretiniekam galvā saņēma Rinalds Rosinskis, taču viesiem ar vairākuma realizāciju šajā mačā nevedās. Otrā perioda ievadā lieliska iespēja gūt vārtus bija Edmundam Augstkalnam, taču viņa mesto ripu jau uz vārtu līnijas uztvēra pretinieku hokejisti.

Cīņas 32.minūtē «Dinamo» komandai vienus vārtus izdevās atgūt, kad izcēlās Ņikita Prišivalko, bet otrās trešdaļas izskaņā abas vienības nespēja realizēt pa «bullītim», ko tiesneši bija nozīmējuši uz to vārtiem. Noslēdzošajā trešdaļā pārsvars piederēja Sanktpēterburgas komandai, kas vainagojās panākumiem 56.minūtē, kad rezultātu izlīdzināja Leonīds Avtomovs. Pamatlaiks noslēdzās neizšķirti, bet papildlaikā neviena komanda vārtus gūt nespēja, savukārt «bullīšos» uzvaru izcīnīja viesi.

Otrdien abas komandas tiksies atkārtoti, bet mēneša beigās «Rīga» dosies divu maču izbraukuma sērijā.

«Rīga» un «Dinamo» savā starpā divreiz tikās pērnā gada oktobra sākumā, abām vienībām uzvaras dalot uz pusēm.

Rīdzinieki sešu šī gada maču laikā pamanījušies tikt tikai pie viena panākuma.

Ar 45 spēlēs izcīnītiem 56 punktiem «Rīga» Ziemeļrietumu divīzijas kopvērtējumā ieņem devīto vietu desmit komandu konkurencē, kamēr Sanktpēterburgas klubs ar 65 punktiem 43 cīņās ir piektajā pozīcijā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu