Mesi dienas «Barcelona» klubā skaitītas?

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/LETA

Nopietnu vētru lielajā futbolā pirmdien sacēla viens no pēdējo gadu pasaules labākajiem futbolistiem Lionels Mesi. Tiek spekulēts, ka «Bareclona» superzvaigzne jau janvāra transfēru periodā varētu pamest Spānijas komandu.

Britu mediji izvērš teorijas, ka 27 gadus vecais argentīnietis vairs nejūtas laimīgs «Barcelona» sastāvā un pāreju loga laikā varētu pamest Katalonijas vienību. Pirmdien Mesi nepiedalījās kluba treniņā, bet vēlāk viņš savā sociālajā vietnē «Instagram» kļuva par sekotāju Anglijas premjerlīgas komandai Londonas «Chelsea».

Medijos Mesi vārds visbiežāk tiek locīts tieši «Chelsea» kontekstā. Šā brīža Anglijas premjerlīgas līdervienības oficiālajām tvitera konta sekotāju lokam pievienojās Mesi draudzene Antonella Rokuzo.

Ietekmīgais britu laikraksts «The Guardian» Mesi sakarā pieminējis arī ambiciozo Mančestras «City» vienību, kas ir viens no bagātākajiem Anglijas futbola klubiem. Iepriekš «City» par Mesi esot bijusi gatava maksāt pat 200 miljonus eiro.

Tikmēr «Telegraph» ar Mesi saista arī Francijas čempionvienību Parīzes «Saint-Germain» (PSG).

Vēl britu plašsaziņas līdzekļi apgalvo, ka Lionelam Mesi šobrīd neesot īpaši labas attiecības ar «Barcelona» galveno treneri Luisu Enriki.

Mesi līgumsaistības ar «Barcelona» ir spēka līdz 2018. gada jūnijam.

2014. gadā četrkārtējais pasaules labākais futblists Mesi kļuva par visu laiku rezultatīvāko spēlētāju Spānijas «La Liga» čempionātā un UEFA Čempionu līgā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu