Latvijas izlase noslīdējusi vienu vietu FIFA rangā

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA

Latvijas nacionālā futbola komanda zaudējusi vienu vietu jaunākajā FIFA rangu tabulā, atkāpjoties uz 75. pozīciju.

Oktobrī Latvijas izlase aizvadīja pēdējās divas 2012. gada Eiropas čempionāta kvalifikācijas turnīra spēles, tiekoties ar Horvātiju un Maltu. Spēlē ar horvātiem mūsu komanda 0:2 piedzīvoja zaudējumu viesos, bet savā laukumā ar 2:0 pieveica grupas pastarīti Maltu.

Tuvākajā laikā Latvijas komanda oficiālās spēlēs nepiedalīsies. Nākamais turnīrs - 2014. gada Pasaules kausa izcīņas kvalifikācijas sacensības - sāksies tikai 2012. gada rudenī.

Ranga galvgalī būtiskas izmaiņas nav notikušas. Pirmo vietu saglabājusi Spānija, tai seko Nīderlande, Vācija un Urugvaja. Uz piekto vietu pakāpusies Brazīlija (+2), sestajā pozīcijā palikusi Itālija, bet septītā tagad ir Anglija (+1), kas ir priekšā Grieķijai (+3), Portugālei (-3) un 10. vietā esošajai Argentīnai.

Latvijas ziemeļu kaimiņi igauņi atkāpušies par vienu vietu, uz 59. pozīciju, bet Lietuva ir zaudējusi 10 vietas un pašreiz ir 85. spēcīgākā valstsvienība FIFA reitingā.

Nākamo FIFA rangu publicēs 23. novembrī.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu