Bored of Borders: Cīņa ar nūjām un ciema modinātājs (2)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Skrituļslidotājs Kārlis Bardelis otrdien veica 105,2 kilometru garu distanci pa Vācijas ceļiem.

Dienas pirmās puses nepilni 67 kilometri aizrit viegli, Kārļa ceļu ar sarunām īsina Matīss, kurš brauc blakus ar riteni. Bet dienas gaitā nūjas uzvarējušas Kārli. Viena salūza, nejauši ieķeroties līdzi braucošā Matīsa velosipēda spieķos, otra - iesprūstot starp kanalizācijas lūkas restēm. Rezultāts 2:0. Tagad Kārlim ir viena vesela nūja, ar ko atsperties, slidojot kalnup.

Foto: Publicitātes

Brauciens ved cauri maziem miestiem, kas caur un caur izbruģēti sarkaniem ķieģeļiem. Starp ciematiem kukurūzas lauki, kuros līdz vēlai naktij darbojas traktori. Vācijā atgriezusies vasara, dienas vidū ir +20.

Sociālajos tīklos mēs dzīvojam pagātnē, augšuplādējam foto un informāciju ar krietnu kavēšanos. Izrādās, Vācijā internets nebūt nav uz katra stūra, vismaz ne uz tiem stūriem, kam braucam garām mēs. Mobilais internets tikai dažreiz atļauj ielādēt e-pastus.

Foto: Publicitātes

Nakšņojam stāvlaukumā ciematiņā Wettringen, septiņos zvana ne tikai mūsu modinātāji, bet arī baznīcas zvani, it kā lai parūpētos, lai mēs neaizguļamies. Šodien šķērsosim Nīderlandes robežu, bet vēlāk atkal uz īsu brīdi iegriezīsimies Vācijā.

Komentāri (2)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu