"Barcelona" un Madrides "Real" komandām pārliecinošas uzvaras Spānijā

LETA/AFP
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Pārliecinošas uzvaras Spānijas futbola čempionāta spēlēs sestdien izcīnīja abas galvenās favorītes - pagājušās sezonas čempionvienība "Barcelona" un Madrides "Real".

"Barcelona" komandas sastāvā divus vārtus guva tās lielākā zvaigzne Lionels Mesi, palīdzot ar 3:0 (2:0) savā laukumā pieveikt Santanderas "Racing" vienību.

Argentīniešu zvaigzne precīzi sita 11. un 68.minūtē, bet ar vēl vieniem gūtajiem vārtiem izcēlās Ksavi Ernandess.

Tikmēr ar otro "hat-trick" divu kārtu laikā izcēlās cits argentīnietis Gonsalo Igvains, palīdzot Madrides "Real" komandai ar rezultātu 4:1 (0:0) izbraukumā pieveikt Seviljas "Real Betis" vienību.

Vēl vienus vārtus uzvarētājiem guva Kakā.

Čempionāta kopvērtējumā tagad pirmajā vietā ar 17 punktiem septiņās spēlēs atrodas "Barcelona" komanda, kurai ar 16 punktiem seko "Real".

Līderus svētdien var panākt "Levante", kas spēkosies ar "Malaga" komandu. Tās kontā pagaidām ir 14 punkti sešās spēlēs.

14 punkti ir arī "Valencia" rēķinā, kas jau aizvadījusi septiņas spēles. Sestdien Valensijas vienība nospēlēja 1:1 (1:0) ar Maljorkas "Real" komandu, vienīgos vārtus ielaižot jau kompensācijas laika otrajā minūtē

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu