Dārziņš: Man bija piedāvājums no NHL

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: RIA Novosti/Scanpix

Latvijas hokeja valstsvienības uzbrucējs Lauris Dārziņš atklājis, ka viņam šovasar bijusi iespēja doties uz Nacionālo hokeja līgu (NHL), taču viņš izvēlējies karjeru turpināt Kontinentālās hokeja līgas (KHL) klubā Kazaņas "Ak Bars".

''Šovasar man bija piedāvājums doties uz NHL, bet pēc pārrunām ar ģimeni nolēmu doties uz Kazaņu,'' aģentūrai ''RIA Novosti'' pastāstīja 26 gadus vecais hokejists. ''Palaist garām tādu iespēju es nevarēju. Izlēmu pavadīt sezonu komandā, kas cīnās par Gagarina kausu.''

NHL klubu, kas Dārziņu vēlējies redzēt savās rindās, viņš neatklāj.

Dārziņš pauž, ka ir liels gods spēlēt vienā no spēcīgākajām vienībām līgā. ''Ir nepieciešams uzvarēt katrā spēlē. Ticēsim trenerim, klausīsim viņu, lai varētu uzvarēt. Man ir liels gods spēlēt tādā komandā kā "Ak Bars''.

''Iespējams, Kazaņas komanda ir spēcīgākā Eiropā,'' spriež talantīgais uzbrucējs.

Iepriekš Dārziņš atklāja, ka ir lieliski iejuties savas jaunās vienības rindās. Fiziskās sagatavotības ziņā viņš vēl nejūtas tik labi, cik nepieciešams, bet pašlaik par to nepārdzīvo.

Līdzšinējās pārbaudes spēlēs Latvijas uzbrucēju komandas galvenais treneris Vladimirs Krikunovs iekļāvis otrajā maiņā kopā ar somiem Anti Mietinenu un Jarko Imonenu. Debijas mačā "Ak Bars" sastāvā Dārziņš guva vārtus.

"Ak Bars'' rindās viņš spēlē ar 10. numuru. Ar tādu viņš spēlē Latvijas nacionālajā komandā, kā arī pārstāvēja Rīgas "Dinamo".

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu