Vainšteins atklās Baltijas daudzdienu velobraucienu "Baltic Chain Tour 2011"

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA

Rīgas svētku programmā 19. augustā no plkst. 13.00 līdz 14.00 Doma laukumā risināsies Baltijas daudzdienu velobrauciena ''Baltic Chain Tour 2011'' Rīgas posma atklāšanas pasākums, kur rīdzinieki, pilsētas viesi un riteņbraukšanas entuziasti un līdzjutēji varēs iepazīties ar velobrauciena dalībniekiem, norises gaitu un sacensību organizēšanas mērķi, TVNET informē Rīgas domes Izglītības, kultūras un sporta departamenta sabiedrisko attiecību projektu vadītāja Indra Vilde.

Atklāšanas pasākumā piedalīsies arī 2000. gada pasaules čempions riteņbraukšanā Romāns Vainšteins. Starts 138 km garajam Rīgas posmam Krasta ielā pie lielveikala Sky.

2011. gada Baltijas daudzdienu velobrauciena maršruts šķērsos visas trīs Baltijas valstis. Norises laiks izvēlēts augusta beigās, lai atzīmētu vēsturiskā Baltijas ceļa gadadienu.

Šogad velobraucienu atklās Viļņā 16. augustā un tas risināsies līdz 20.augustam. Baltijas daudzdienu velobrauciena "Baltic Chain Tour 2011" maršruts - Viļņa, Panevēža, Šauļi, Rīga, Sigulda un Viljande.

Sacensību mērķis ir parādīt Baltijas valstu vienotību, kā arī veicināt tūrismu. Šogad velobraucienā piedalās 18 komandas no 11 valstīm: Latvijas, Lietuvas, Igaunijas, Polijas, Honkongas, Luksemburgas, Nīderlandes, Ukrainas, Beļģijas, Baltkrievijas un Krievijas. Latviju pārstāv trīs komandas: „Rietumu-Delfin”, „Alpha Baltic/Unitymaratons.com” un „LaPomme Marseille”.

Velobrauciena programma

16.augusts – Lietuva (Viļņa) – prologs – 3 km

17.augusts – Lietuva (Viļņa-Panevēža) – 1.etaps – 175 km

18.augusts – Lietuva (Panevēža-Šauļi) – 2.etaps - 159,6 km

19.augusts – Latvija (Rīga-Sigulda) – 3.etaps -138,6 km

20.augusts – Igaunija (Viljande) – 4.etaps -153 km

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu