Rīgas VEF pievienojas Kērtiss Miledžs

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA

Latvijas čempionvienība Rīgas VEF parakstījusi līgumu ar Latvijas publikai labi pazīstamo amerikāņu basketbolistu Kērtisu Miledžu, TVNET informē vienības direktore Laila Spaliņa.

30 gadus vecais basketbolists labi pārzina Eiropas basketbolu, Rīgu un VEF galveno treneri Ramūnu Butautu (Ramunas Butautas), jo tieši viņa vadībā Kērtiss Latvijā jau savulaik spēlēja Rīgas ASK sastāvā, kļūstot par vienu no Latvijā basketbola līdzjutēju mīlētākajiem leģionāriem.

Rīgā Miledžs ieradīsies nākamajā otrdienā

''Nākamajā sezonā mēs spēlēsim augsta līmeņa starptautiskos turnīros, kur liela nozīme ir spēlētāju pieredzei. Tādu – pieredzējušu un profesionālu – saspēles vadītāju arī meklēju,'' sacīja Butauts.

''Kā galvenos Miledža plusus vēlos minēt to, ka, pirmkārt, mēs esam jau kopā strādājuši, viņš zina manas prasības un spēles stilu. Otrkārt, viņš ir pieredzējis spēlētājs, treškārt, uzrunāts Kērtiss pats izrādīja lielu vēlēšanos spēlēt Rīgā,'' atklāj Lietuvas basketbola speciālists.

''Vefiņam ir pievienojies Latvijas līdzjutējiem un komandai labi zināms spēlētājs, kurš kopš ASK Rīga laikiem kļuvis krietni pieredzējušāks un profesionālāks un kuram spēlēt Rīgā un tieši Butauta vadībā ir ļoti augsta motivācija, ko apliecina viņa izvēle par labu VEF, nevis ievērojami lielākam atalgojumam citur. Šajā sezonā VEF komandā sabalansēsim pieredzi un jaunos talantus – Kērtiss ir pieredzējis profesionālis, viņa devums kluba izvirzīto mērķu sasniegšanā būs ļoti nozīmīgs,'' saka VEF padomes priekšsēdētājs Edgars Jaunups.

Sastāva komplektācija nav noslēgusies

Komandas komplektācija turpinās. Tiek meklēts vēl viens saspēles vadītājs, kuram viena no noteicošajām kvalitātēm būs pieredze.

Jau ziņots, ka 2011. gada Latvijas čempionvienība nākamajā sezonā piedalīsies Eirolīgas kvalifikācijā, klubs jau patlaban nodrošinājis vietu Eiropas kausa pamatturnīrā, kā arī VTB Vienotajā līgā, Baltijas Basketbola līgā, kur iesaistīties no izslēgšanas spēlēm, kā arī Latvijas Basketbola līgas čempionātā.

Līgumsaistības ar Rīgas VEF šobrīd ir spēkā Dairim Bertānam, Kasparam Bērziņam, Jānim Kaufmanim, ASV basketbolistam Taileram Keinam, Kristapam Janičenokam, Mārtiņam Laksam, Gatim Jahovičam, lietuvietim Antanam Kavaļauskam un Kērtisam Miledžam.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu