Jātnieks Ozols uzvar PK posma maršrutā Baltkrievijā

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Ceturtdien, pirmajā Centrāleiropas zonas Pasaules kausa (PK) izcīņas sacensību dienā Baltkrievijā, Ratomkā, Latvijas jātnieks Dainis Ozols ar ērzeli Gvidons izcīnīja uzvaru dienas galvenajā maršrutā līdz 140 cm (Gold Tour), TVNET informē Latvijas Jātnieku federācijas (LJF) preses dienests.

Sacensības Ratomkā, Minskas tuvumā, risināsies četras dienas. Latviju šajās sacensībās pārstāv trīs jātnieki - Dainis Ozols, Kristaps Neretnieks un Guntars Siliņš.

Piektdien notiks sacensības arī komandu vērtējumā maršrutā „FEI Nations Cup of Minsk”, maršrutā būs iespēja izcīnīt arī vērtīgus pasaules konkūristu reitinga FEI Rolex Ranking punktus, tā šķēršļu augstums būs līdz 145 cm.

Svētdien sacensību galvenajā Grand Prix maršrutā ar šķēršļu augstumu līdz 160 cm būs iespēja izcīnīt arī kvalifikācijas punktus dalībai Londonas Olimpiskajās spēlēs, kā arī ieskaites punktus Pasaules kausa kopvērtējumā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu