Latvijas beisbola izlase gatava startam EČ kvalifikācijas turnīrā

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Nākamajā nedēļā Beļģijas pilsētā Antverpenē risināsies Eiropas čempionāta kvalifikācijas turnīrs beisbolā, kurā piedalīsies arī Latvijas valstsvienība.

Šogad Latvijas komandu čempionāta kvalifikācijai gatavo treneris Kristaps Aldins no ASV, kurš strādā Hārvardas Universitātē par trenera asistentu. Tāpat treniņus vada arī Jims Fullers no MLB (Augstākā beisbola līga) atbalsta programmas.

No 16. jūlija katru dienu notiek atklātie treniņi Riga Diamonds/Latvijas Universitātes beisbola laukumā. Izlases spēlētāji ir ļoti priecīgi par iespēju trenēties profesionāļu vadībā un jūtas gatavi kvalifikācijas spēlēm, TVNET informē Latvijas Beisbola federācijā.

Sestdien Latvijas pārstāvētā komanda dosies uz Beļģiju, kur būs jāaizvada 4 spēles.

26.07.2011. Latvija – Austrija 14.00

27.07.2011. Polija – Latvija 14.00

28.07.2011. Latvija – Beļģija 18.30

29.07.2011. Slovākija – Latvija 14.00

Komandas treneris Aldins pavadīs izlasi visu turnīra laiku. MLB pārstāvis Fullers vēl nedēļu viesosies Latvijā vadot Latvijas beisbola klubu spēlētāju apmācību Jelgavā un Siguldā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu