Spice skritulslidošanas maratonā piedalīsies pasaules zvaigznes

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

4. augustā paredzētajā Jūrmalas Spice skrituļslidošanas maratonā startēs pārstāvji no Igaunijas, Lietuvas, Ukrainas, Krievijas, Somijas, Polijas, Baltkrievijas, Lielbritānijas, kā arī Latvijas. Dalībnieku vidū būs tādas Pasaules skrituļslidošanas Kausa zvaigznes kā Vočeks Barans un Bartoš Hoinacki no Mapei - BDC roller team.

Spice skrituļslidošanas maratonā savu dalību ir apstiprinājis Vočeks Barans (Wojciech Baran) no Mapei - BDC roller team, kas pašreiz Pasaules skrituļslidošanas Kausa 2013 (World Inline Cup 2013) kopvērtējumā ierindojas 12. vietā. Tāpat sacensībās plāno piedalīties viņa komandas biedrs Bartoš Hoinacki (Bartosz Chojnacki), kas savukārt ierindojas 14. vietā.

Kupls skaits sportistu gaidāms no Igaunijas un Ukrainas, attiecīgi 32 un 19 skrituļslidotāji. Šo valstu pārstāvji ik gadu uz Spice skrituļslidošanas maratonu ierodas kuplā pulkā.

Sacensību rīkotājs un Alpha Baltic Sport vadītājs Kaspars Tupiņs norāda: «Ar igauņiem mums jau no pašiem pirmsākumiem ir izveidojusies laba komunikācija. Šogad mēs parakstījām sadarbības līgumu ar lielāko sporta pasākumu rīkotāju Igaunijā - Klubi Tartu Maraton. Paredzam, ka nākotnē pulcēsies vēl vairāk skrituļslidotāju, it sevišķi tādēļ, ka Igaunijā šis sporta veids ir ļoti iecienīts.»

Spice skrituļslidošanas maratons ir lielākās skrituļslidošanas sacensības Latvijā. Pērn šis maratons pulcēja vairāk nekā 1000 dalībniekus, ne tikai noskaidrojot labākos skrituļslidotājus, bet arī izvēršoties par īstiem skrituļslidošanas svētkiem. Šogad iespējams startēt trīs dažādās distancēs – Favorit bērnu distancē, Gutta 14 km ģimenes distancē un 42 km maratona distancē.

Jāatgādina, ka maratona 42 km distance jau trešo gadu pēc kārtas ir arī Latvijas čempionāts skrituļslidošanā, kuram rūpīgi gatavojas mūsu valsts sportisti.

Vēl var pagūt apmeklēt treniņu pirms skrituļslidošanas maratona

Kā ziņots, tad visu jūliju autostāvvietā pie Spice Home norisinās bezmaksas Spice-Rollerblade skrituļslidošanas skola, kurā profesionāla trenera vadībā var apgūt vai uzlabot skrituļslidošanas prasmes. Uz skrituļslidošanas skolu droši var doties arī tie, kuriem nav savu skrituļslidu. Katrā nodarbībā bez maksas ir pieejams skrituļslidošanai nepieciešamais ekipējums

Vēl ikviens var pagūt uz skrituļslidošanas nodarbībām, kas norisināsies šo sestdien, 20. jūlijā plkst. 12:00-15:00, trešdien, 24. jūlijā plkst. 18:00-20:00, kā arī sestdien, 27. jūlijā plkst. 12:00-15:00.

Iepriekš pieteikties maratonam iespējams līdz 31. jūlijam, reģistrējoties oficiālajā mājas lapā www.maratoni.lv,City Fitness sporta klubos vai veikalu tīkla Fans veikalos. Līdz 28. jūlijam piektdienās, sestdienās un svētdienās reģistrēties varēs maratoni.lv stendā pie t/c Spice informācijas centra.

Dalībnieki līdz 12 gadu vecumam, kas tiks pieteikti līdz 31. jūlijam, skrituļslidošanas maratonā varēs startēs bez maksas.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu