LBS valde: Sieviešu izlases starts EČ ir cienījams

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: FIBA Europe / Elio Castoria

Latvijas Basketbola savienības (LBS) valde sieviešu basketbola valstsvienības startu Eiropas čempionātā (EČ) Polijā vērtējusi kā cienījamu, vēsta LBS mājas lapa.

LBS valde uzklausīja valstsvienību direktora Māra Jučmaņa ziņojumu par sieviešu valstsvienības startu 2011. gada Eiropas čempionātā. Tuvākajā laikā LBS Treneru padomei jāizvērtē komandas sniegums un treneru kolektīva darbs, kā arī jāiesniedz priekšlikumus par nākamo komandas vadības modeli.

Valde atzina, ka čempionāta gaitā valstsvienība uzlaboja sniegumu un sasniedza nosprausto mērķi – iekļuva ceturtdaļfinālā.

''Izslēgšanas spēlēs komanda psiholoģiski ''nosēdās'', cīņas par 5. vietu aizvadot sliktāk, nekā varēja. Astotā vieta Eiropas čempionātā ir cienījams rezultāts, tomēr palikusi līdz galam neizdarīta darba sajūta,'' vērtē LBS valde.

LBS ģenerālsekretārs Edgars Šneps, kurš daļu čempionāta cīņu vēroja klātienē, uzsvēra, ka uz citu komandu fona Latvijas valstsvienības potenciālās iespējas bija ierobežotas. Tomēr svarīgajās pirmā un otrā posma spēlēs komanda veiksmīgi izmantoja savus plusus un noslēpa mīnusus.

Galvenā trenera Georga Dikeulaka profesionālā veikuma analīze tiek gaidīta no Treneru padomes.

Tāpat Treneru padomei jāsniedz priekšlikumus par nākamā valstsvienības galvenā trenera kandidatūru.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu