Rīgas VEF pagarina līgumu ar Janičenoku

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA

Latvijas basketbola līgas (LBL) aizvadītās sezonas čempionvienība Rīgas VEF parakstījusi līgumu ar komandas kapteini Kristapu Janičenoku, TVNET informēja kluba direktore Laila Spaliņa.

Vienošanās panākta uz nākamajām trim sezonām.

''Jau nākamajā dienā pēc Latvijas čempiona titula izcīnīšanas kluba vadība nākamās sezonas komplektēšanas kontekstā vienprātīgi par pirmo un svarīgāko uzdevumu izvirzīja noslēgt līgumu ar Kristapu Janičenoku, kura devums kā komandas kapteinim un līderim gan laukumā, gan ārpus tā šā augstā panākuma izcīnīšanā ir nepārvērtējams,'' atzina VEF līdzdibinātājs, padomes priekšsēdētājs Edgars Jaunups.

''Kristaps vienmēr ir bijis viens no vislabākajiem, meistarīgākajiem Latvijas basketbolistiem, taču pērnajā sezonā viņš sevi pierādīja arī kā īstu, nesavtīgu cīnītāju, komandas spēlētāju, kuram rūp ne tikai savs, sava kluba, bet visa Latvijas basketbola prestižs. Vēlamies, lai profesionāļi ar tādu attieksmi pārstāv ''VEF Rīga'' vārdu,'' piebilda Jaunups.

''Es ticu VEFam, tāpēc arī pieņēmu lēmumu spēlēt šajā komandā arī turpmāk. Klubam ir augsti un ambiciozi mērķi, un vēlos piedalīties to īstenošanā,'' norādīja Janičenoks.

Tāpat aģentūras LETA rīcībā esošā informācija liecina, ka līgums parakstīts arī ar Gati Jahoviču.

Jau iepriekš ziņots, ka VEF vēlas noturēt visus savus spēcīgākos latviešu basketbolistus, kam piedāvāti jauni līgumi. Savukārt Dairim Bertānam un Kasparam Bērziņam jau ir spēkā esoši līgumi uz nākamo sezonu. Starpsezonā komandai pievienojies arī Jānis Kaufmanis

Tikmēr viens no iepriekšējās sezonas līderiem Artjoms Parahovskis pievienojies Itālijas basketbola čempionāta komandai Kantu "Bennet".

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu