Airētāja Gulbe pasaules Universiādē izcīna bronzas godalgu (4)

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: XINHUA/SYOGOC-Pool/Song Zhenping

Latvijas airētāja Elza Gulbe Kazaņā notiekošajā pasaules Universiādē svētdien finālbraucienā vieniniekiem 2000 metru distancē izcīnījusi bronzas godalgu.

Gulbe augsto trešo vietu izcīnīja, piekāpjoties vien čehietei Jitkai Antošovai un ukrainietei Natālijai Dovgoko, kura triumfēja šajā disciplīnā. Gulbe no līderes atpalika 6,64 sekundes, bet ceturto vietu apsteidza par vairāk kā 13 sekundēm.

Gulbe sacensību A finālam kvalificējās automātiski, izcīnot otro vietu savā priekšsacīkšu braucienā.

Tāpat vēstīts, ka ar zaudējumu Universiādi iesākusi Latvijas studentu vīriešu volejbola izlase, kas ar rezultātu 0-3 piekāpās Ukrainai. Vienā apakšgrupā ar Latviju ielozēta arī Omāna, Japāna, Taizeme un Alžīrija, tomēr Omānas un Alžīrijas izlases uz turnīru nav ieradušās, kas nozīmē, ka Latvijai apakšgrupā būs vēl tikai divi mači. Kopskaitā Universiādē vīriešiem startē 23 volejbola komandas, kas sadalītas četrās grupās.

Katrā grupā komandas izspēlēs apļa turnīru un pirmo divu vietu ieguvējas kvalificēsies ceturtdaļfinālam. Savukārt trešajās un ceturtajās vietās palikušās komandas spēlēs par 9.-16.vietu, bet apakšgrupu vājākās vienības sacentīsies par 17.-23.vietu.

Kopumā sacensībās, kas ilgs līdz 17.jūlijam, plānojuši piedalīties 120 Latvijas sportisti 20 sporta veidos.

Pasaules Universiādē 27 sporta veidos kopumā sacentīsies 10 442 sportisti - studenti.

Komentāri (4)CopyDraugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu