Bikovs uzslavē komandu par kolektīvu spēli

BNS
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Krievijas hokeja izlases galvenais treneris Vjačeslavs Bikovs pēc ceturtdien pasaules čempionāta (PČ) ceturtdaļfinālā gūtās uzvaras pār Kanādu uzslavēja savu komandu par kolektīvu spēli, kas bijusi turnīrā līdz šim labākā.

PČ priekšsacīkstēs Krievija zaudēja trijās no sešām spēlēm taču pret Kanādu bija jūtams, ka komanda ir noskaņojusies daudz nopietnāk, žurnālistiem teica Bikovs.

Viņš uzteica Krievijas izlasi par labākā hokeja parādīšanu, kā arī izteica nožēlu, ka ar Kanādu jātiekas jau ceturtdaļfinālā, jo vienai spēcīgai komandai tas nozīmē došanos mājās.

Kanādas un Krievijas spēles vienmēr piesaista lielu uzmanību, un cīņas allaž ir interesantas, uzsvēra Bikovs. Viņš atzina, ka Krievijas izlases vadība pēc pieticīgajiem rezultātiem PČ pirmajās spēlēs bija piespiesta pie sienas, un šādā situācijā darbs ir daudz rezultatīvāks.

Jau ziņots, ka Krievijas izlase kanādiešus Bratislavā uzvarēja ar 2:1 un pusfinālā piektdien tiksies ar Somiju.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu