Kanādas hokejisti gatavi jebkādām sadursmēm ar krieviem

BNS
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Kanādas hokeja izlases labākais vārtu guvējs pasaules čempionātā (PČ) Džons Tavaress pirms ceturtdaļfināla spēles pret Krievijas izlasi paziņojis, ka viņa komanda gatava darīt visu, lai revanšētos par zaudējumu 2008. gada PČ finālā Kvebekā.

''[Komandas treneris Kens] Hičkoks neatgādina, ka mums jāatriebj krieviem zaudētais PČ fināls Kvebekā. Bet ne tāpēc, ka aizmirsis,'' Ņujorkas ''Islanders'' uzbrucēju citē ''Sport Ekspress''.

Tavaress toreiz spēli skatījās televīzijā. ''Briesmīgi iedomāties, kādas emocijas bija Hičkokam vai [Rikam] Nešam, kurš redzēja Kovaļčuka zelta vārtus no sodīto soliņa.''

Tavarešs apstiprināja Neša sacīto, ka pēdējā spēlē pret Zviedriju Kanāda spēlējusi, lai uzvarētu un tiktos ar Krieviju.

''Mēs esam gatavi sadursmēm pret ikvienu no varenajiem krievu puišiem. Zviedri visu laiku izvairījās no cīņas un žēlojās par mūsu rupjību. Ceturtdaļfinālā jūsu izlase nebūs tik mīksts pretinieks. Solām tādu hokeju, no kura krakšķēs kauli.''

Kanādas un Krievijas komandas tikās arī pagājušā PČ ceturtdaļfinālā Ķelnē, kad virsroku ar 5:2 ņēma Krievija.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu