Zviedrija kļūst par Čehijas izlases pretinieci pusfinālā

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/SCANPIX

Par otro pusfinālisti pasaules čempionātā hokejā trešdienas vakarā kļuva Zviedrijas valstsvienība, kas 1/4 fināla mačā ar 5:2 Bratislavā (Slovākija) apspēlēja sīksto Vācijas izlasi.

(Papildināts viss teksts.)

Kopš PČ 1992. gadā ieviesa izslēgšanas spēļu sistēmu, Zviedrija tikai divkārt - 1996. un 2000. gadā - ir palikusi ārpus pusfināla, liecina rīkotāju informācija.

Ceturtdaļfināla cīņā divus vārtus uzvarētājiem guva Martins Tornbergs.

Lai gan Vācijas izlase centās nepieļaut rupjas kļūdas un izrādīja favorītiem cienīgu pretestību, cīņas gaitā pakāpeniski izpaudās Zviedrijas izlases pārsvars, turklāt skandināvu vārtos droši darbojās Viktors Fasts, atvairot 35 metienus.

Zviedrija - Vācija 5:2 (2:1, 2:1, 1:0)

Vārtus guva: Martins Tornbergs 2, Patriks Berglunds, Niklass Persons, Luī Eriksons - Aleksandrs Barta, Mihaels Volfs

Metieni: 46 - 37

Soda minūtes: 8 - 14

Jau ziņots, ka Čehijas izlase ceturtdaļfinālā iepriekš trešdien ar 4:0 uzvarēja ASV izlasi un cīņu par vietu finālā aizvadīs piektdien.

Abas pārējās ceturtdaļfināla spēles notiks ceturtdien, kad somi tiksies ar Norvēģiju, bet Kanādas izlases pretinieki būs krievi.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu