Jāgram "hattrick"; Čehija iekļūst PČ pusfinālā

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/SCANPIX

Trešdien pasaules hokeja čempionāta pusfinālā iekļuva Čehijas izlase, kas pārliecinoši ar 4:0 apspēlēja ASV hokejistus. Uzvarētāju rindās Jaromirs Jāgrs izcēlās ar trīs gūtajiem vārtiem.

(Papildināts viss teksts.)

ASV vārtsargs Tajs Konklins pirmās trešdaļas beigās nespēja noturēt ripu pēc Jāgra metiena tuvajā stūrī, savukārt pēc pārtraukuma Jāgrs precīzi noslēdza vairākuma izspēli un panāca divu vārtu pārsvaru.

Amerikāņu izredzes uz vietu pusfinālā vēl jo vairāk saruka pēdējā perioda vidū pēc Tomāša Plekaneca iemestajiem trešajiem vārtiem, bet Jāgrs savu trešo ripu iemeta pēc Plekaneca piespēles, atkal realizējot skaitlisko pārsvaru.

Čehija - ASV 4:0 (1:0, 1:0, 2:0)

Vārtu guvēji: Jaromirs Jāgrs 3, Tomāšs Plekanecs.

Metieni: 39 - 29

Soda minūtes: 6 - 10

Jāatzīmē, ka pašreizējie pasaules čempioni čehi čempionātā vēl nav zaudējuši nevienu punktu.

Dienas otrajā cīņā vēl vienu pusfinālistu noskaidros Zviedrijas un Vācijas izlase, kuru duelī noskaidrosies čehu pretinieki.

Savukārt pēdējās divas ceturtdaļfinālu spēles notiks ceturtdien, kad somi cīnīsies ar ceturtdaļfinālā negaidīti iekļuvušo Norvēģiju, bet Kanādas un Krievijas izlases tiksies spēlē, ko daudzi uzskata par fināla cienīgu. Ceturtdaļfinālu zaudētājiem turnīrs būs beidzies.

Abi pusfināli notiks piektdien, bet svētdien risināsies izšķirīgā spēle par zelta medaļām, kā arī pusfinālu zaudētāji tiksies cīņā par bronzu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu