Par Jāgru interesējas "Penguins"; "Avangard" piedāvās līgumu

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: RIA Novosti/Scanpix

Par Kontinentālās hokeja līgas (KHL) kluba Omskas ''Avangard'' uzbrucēju Jaromiru Jāgru nopietnu interesi izrāda Nacionālās hokeja līgas (NHL) klubs Pitsburgas ''Penguins'', vēsta ''Hokej.sk.''

''Penguins'' sastāvā Jāgrs divreiz triumfēja arī Stenlija kausa izcīņā, turklāt tuvākajā laikā viņam paredzēti vairāki pasākumi Pitsburgā, kur tiks godāti spēlētāji, kas pirms 20 gadiem izcīnīja NHL čempionu titulu.

Ar Omskas klubu čehu hokejistam līgums beidzas 30. aprīlī.

''Pašreiz vēl nezinu, kur spēlēšu nākamsezon. Koncentrējos pasaules čempionātam. Tikai pēc turnīra beigām izskatīšu iespējamos variantus,'' atzina Jāgrs.

Tikmēr ''Avangard'' vienības ģenerālmenedžeris Anatolijs Bardins jau devies uz Bratislavu, lai piedāvātu čehu uzbrucējam pagarināt līgumu, vēsta izdevums ''Sovetskij Sport''. ''Ceturtdien plānoju tikties ar Jāgru. ''Avangard'' vēlas viņu saglabāt. Par jauno līgumu runāsim uzreiz pēc čempionāta.''

39 gadus vecais Jāgrs šosezon piedalījās 49 KHL regulārā čempionāta spēlēs, gūstot 19 vārtus un atdodot 31 rezultatīvu piespēli. Ar savāktiem 50 punktiem viņš bija otrs rezultatīvākais spēlētājs komandā.

Savukārt 14 izslēgšanas cīņās viņš izcēlās ar deviņiem rezultativitātes punktiem (2+7), kā arī nopelnīja negatīvu lietderības koeficientu -3.

Čehu uzbrucējs Omskā aizvadīja jau trešo sezonu pēc kārtas.

Kā zināms, Čehijas valstsvienība pasaules čempionātā iekļuvusi ceturtdaļfinālā, kur tiksies ar ASV.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu