Bukmeikeri: Pasaules čempionāta finālā varētu tikties Čehija un Kanāda

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Pašreizējā pasaules čempione hokejā Čehija, kā arī Kanāda uzskatāmas par galvenajām favorītēm uz šobrīd notiekošā turnīra zelta medaļām, un abas šīs valstsvienības varētu tikties sacensību izšķirīgajā mačā – finālspēlē, prognozē ''Optibet'' eksperti.

Ceturtdien, 11.maijā, Slovākijā ar divām spēlēm sāksies pasaules čempionāta ceturtdaļfināla stadija. Vienā no šiem mačiem Čehija tiksies ar ASV, un šajā duelī pārliecinoša favorītu loma tiek atvēlēta čehu hokejistiem, kuri ar amerikāņiem pēdējo reizi savā starpā tikās 2007.gadā, izcīnot uzvaru.

Šoreiz Čehijas izlases iespējamās izredzes gūt panākumu tiek vērtētas ar 70% iespējamību, kamēr ASV valstsvienības potenciālais triumfs speciālistiem šķiet daudz mazāk reāls – tikai 30% varbūtība. Tieši šādu proporcionālu spēku samēru bukmeikeri atvēl arī Zviedrijas (70%) un Vācijas (30%) ceturtdaļfināla pārim.

Dienu vēlāk, 12.maijā, tiks izspēlēti abi pārējie ceturtdaļfināla mači. Principiāla cīņa gaidāma starp Kanādas un Krievijas valstsvienībām. Krievu hokejisti šobrīd ne tuvu nerāda to labāko sniegumu, taču viņiem palīgā ieradies izlases līderis Aleksandrs Ovečkins, un šis fakts varētu atstāt lielu ietekmi uz komandas kopējo sniegumu.

Krievijas kombinacionālajam spēles stilam ziemeļamerikāņi liks pretī savu tradicionālo agresīvo hokeju, un viņi arī būs nelieli favorīti šajā duelī – 60% pret 40%.

Tikmēr vēl vienā ceturtdaļfināla pārī ļoti pārliecinoši tiek vērtētas Somijas izredzes (80%) pārspēt Norvēģiju (20%).

Tādējādi sacensību pusfinālos tiek gaidīti Kanādas un Somijas, kā arī Čehijas un Zviedrijas dueļi. Bukmeikeri lēš, ka bronzas godalgas, visticamāk, savā starpā sadalīs Zviedrija un Somija, kamēr pirmās vietas liktenis izšķirsies mačā starp Čehijas un Kanādas komandām, kur izredzes abām pretiniecēm ir līdzvērtīgas.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu