Znaroks populārāks tieši PČ laikā

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/LETA

Latvijas hokeja valstsvienības līdzšinējā galvenā trenera Oļega Znaroka publicitāte medijos maksimumu arvien sasniedz pasaules čempionātu (PČ) laikā, liecina kompānijas "Lursoft" apskats.

Znaroka publicitāte gada pirmajos mēnešos tradicionāli pieaug, bet pēc maksimuma maijā vēlāk strauji krītas. Pagājušā gada maijā Znaroks pieminēts 121 rakstā, savukārt šogad maijā līdz 10. datumam - jau 60 publikācijās, bet aprīlī - 109 rakstos.

Kopumā kopš 2010. gada maija sākuma līdz šā gada maijam Znaroks pieminēts 604 publikācijās.

Patlaban plašsaziņas līdzekļos galvenā tēma saistībā ar Znaroku ir par viņa iespējām arī turpmāk palikt izlases galvenā trenera amatā. Līgums ar Latvijas Hokeja federāciju (LHF) par darbu valstsvienībā Znarokam ir beidzies, bet par iespējām pagarināt vienošanos ar viņu ir dažādi viedokļi.

Daudzi uzskata, ka speciālists darījis visu iespējamo ar komandu, netrūkst arī tādu, kas domā, ka Znaroka laiks izlasē ir pagājis. Viņš Latvijas nacionālo komandu vada kopš 2006. gada.

Apskata dati iegūti, veicot laikrakstu un ziņu aģentūras BNS ziņu monitoringu pēdējo divpadsmit mēnešu laikā.

Augstākais sasniegums Znaroka vadībā Latvijai bija 2009. gada PČ, kas risinājās Šveicē, kad komanda iekļuva ceturtdaļfinālā un izcīnīja septīto vietu.

Jau pasaules čempionāta laikā Znaroks paziņoja, ka apsver iespēju atstāt valstsvienības galvenā trenera amatu.

Latvijas izlase pasaules čempionātā Slovākijā ieņēma 13. vietu 16 komandu konkurencē.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu