Pasaules hokeja čempionātā sāksies izslēgšanas spēles

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Pasaules hokeja čempionātā Bratislavā trešdien notiks pirmās ceturtdaļfinālu cīņas, kas iesāks izslēgšanas spēļu turnīru.

Pirmajā spēlē pašreizējie pasaules čempioni čehi, kas čempionātā vēl nav zaudējuši nevienu punktu, tiksies ar ASV izlasi.

Spēle "Orange Arena" sāksies plkst. 17.15 pēc Latvijas laika, to tiešraidē translēs TV6 kanālā.

Pašreizējās pasaules čempiones uzbrukuma līderis ir Ņūdžersijas "Devils" kluba uzbrucējs Patriks Eliāšs, kurš guvis divus vārtus un atdevis 5 rezultatīvas piespēles partneriem, esot rezultatīvākais spēlētājs komandā.

Čehi pirms čempionāta izteicās, ka uz turnīra brauc aizstāvēt titulu. Līdz šim viņu apgalvojums piepildījies par 100%, tomēr jāņem vērā, ka īstās cīņas tikai sākas un viena nesekmīga spēle kāroto var sagraut.

Tikmēr ASV pagaidām nav demonstrējusi gaidīto sniegumu. Tā ieņēma ceturto pozīciju turnīra otrā posma F grupā, kas pretī deva tieši E grupas līderi Čehijas izlasi. Par pārliecinošu šā dueļa favorīti tiek uzskatīta Čehijas valstsvienība.

Dienas otrajā cīņā vēl vienu pusfinālistu noskaidros Zviedrijas un Vācijas izlases. Šis solās būt interesants duelis, lai arī eksperti droši prognozē Skandināvijas valsts panākumu un vietu pusfinālā.

Šīs spēles sākums paredzēts plkst. 21.15 tiešraidē ''Viasat Sport Baltics''.

Pēdējās divas ceturtdaļfinālu spēles notiks ceturtdien, kad somi cīnīsies ar ceturtdaļfinālā negaidīti iekļuvušo Norvēģiju, bet Kanādas un Krievijas izlases tiksies spēlē, ko daudzi uzskata par fināla cienīgu. Ceturtdaļfinālu zaudētājiem turnīrs būs beidzies.

Abi pusfināli notiks piektdien, bet svētdien risināsies izšķirošā spēle par zelta medaļām, kā arī pusfinālu zaudētāji tiksies cīņā par bronzu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu