Vārtsargs Fasts līdz šim veiksmīgākais pasaules hokeja čempionātā

BNS
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Zviedrs Viktors Fasts ir veiksmīgākais hokeja vārtsargs pasaules čempionātā (PČ) Slovākijā pēc grupu spēļu noslēguma, liecina rīkotāju apkopotā informācija.

Fasts četrās cīņās atvairīja 98,26 procentus metienu, vidēji spēlē ielaižot 0,50 vārtus. Otrais ar piecās spēlēs atvairītiem 94,53 procentiem metienu un vidēji ielaistiem 1,40 vārtiem ir čehs Ondrejs Pavelecs. Savukārt no visās sešās grupu spēlēs laukumā bijušajiem vārtu vīriem labākais ir norvēģis Larss Haugens, kurš tvēra 93,27 procentus metienu un vidēji spēlē ielaida 2,48 vārtus, kas kopējā rangā viņu ierindo 4.vietā.

Latvijas izlases pirmais vārtsargs Edgars Masaļskis rangā ir 13.vietā ar atvairītiem 90,50 procentiem metienu un vidēji ielaistiem 3,24 vārtiem.

Jau ziņots, ka Latvijai pasaules čempionāts Slovākijā beidzās ar ieņemtu 13.vietu 16 valstsvienību konkurencē. Astoņas labākās turnīra komandas cīņu par medaļām vēl turpinās izslēgšanas kārtā, kas svētdien Bratislavā noslēgsies ar finālspēli.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu