Mančestras ''United'' viesos uzvar ''Chelsea''

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/LETA

Trešdien UEFA Čempionu līgas pirmajā ceturtdaļfināla spēlē divu Anglijas klubu duelī Mančestras ''United'' vienība ar rezultātu 1:0 viesos pārspēja Londonas ''Chelsea'' futbolistus.

Spēles sākumā neliels pārsvars piederēja mājiniekiem, taču bīstamu epizožu pie "United'' vārtiem bija maz. Ritot laikam, cīņas gaita izlīdzinājās, un 24. minūtē gavilēt varēja Mančestras līdzjutēji.

Teicamu piespēli soda laukumā Veinam Rūnijam izpildīja pieredzējušais pussargs Raiens Gigss, izvirzot Anglijas valstsvienības uzbrucēju teicamā pozīcijā. Viņa sistā bumba trāpīja pa vārtu stabu un ielidoja vārtos.

Puslaika turpinājumā ''Chelsea'' vienībai bija vairākas izdevības izlīdzināt spēli, tomēr tās netika realizētas. Teicamas iespējas bija spānim Fernando Torresam un Frenkam Lampardam.

Otrajā puslaikā bumbu vairāk kontrolēja ''Chelsea'' futbolisti, bet panākt neizšķirtu viņiem neizdevās, lai arī momenti bija.

Londonas ''Chelsea'' - Mančestras ''United'' 0:1 (0:1)

Vārtu guvēji: Veins Rūnijs 24'

Otrajā šā vakara mačā Spānijas čempionvienība ''Barcelona'' ar 5:1 savā laukumā sagrāva Doņeckas "Šahtar" no Ukrainas.

''Barcelona'' - Doņeckas "Šahtar" 5:1 (2:0)

Vārtu guvēji: Andress Injesta 2', Daniels Alvešs 34', Herards Pikē 53', Keita 61', Jaroslavs Rakitskis 60', Ksavi Ernandess 86'

Šo pāru atbildes mači risināsies 12. aprīlī. Uzvarētājs divu spēļu summā iekļūs turnīra pusfinālā.

Kā ziņots, otrdien 1/4 fināla mačos titulētais Spānijas klubs Madrides ''Real'' ar 4:0 savā laukumā pārliecinoši uzvarēja Anglijas komandu Totenhemas "Hotspur", bet Vācijas vienība Gelzenkirhenes "Schalke 04" viesos ar 5:2 pārspēja pagājušā gada čempioni Milānas "Inter" no Itālijas.

UEFA Čempionu līgas fināls notiks Vemblija stadionā Londonā 28. maijā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu