Benitess cer atgriezties "Liverpool"

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/LETA

Spāņu speciālists Rafaels Benitess cer kādreiz atkal trenēt Anglijas premjerlīgas futbola čempionāta komandu "Liverpool".

Šīs sezonas sākumā Benitess atstāja "Liverpool" trenera amatu un pievienojās iepriekšējo piecu sezonu Itālijas čempionvienībai Milānas "Inter". Taču pagājušā gada decembrī viņš tika atlaists no Itālijas kluba.

Tikmēr "Liverpool" komandu sezonas sākumā trenēja Rojs Hodžsons, bet arī viņš slikto rezultātu dēļ tika atlaists. Tūlīt pēc tam galvenā trenera amatā tika apstiprināts "Liverpool" kluba leģenda Kenijs Delglišs.

Benitess ir priecīgs, ka "Liverpool" ir atguvies

"Esmu lepns par to, kā strādā "Liverpool" komandas galvenais treneris. Nākotnē vēlos tur atgriezties," teica 50 gadus vecais Benitess. "Nekad nevar zināt, kas var notikt. Delglišs veiksmīgi tiek galā ar saviem pienākumiem. Tas ir laika jautājums, bet es sapņoju par atgriešanos."

Varētu vadīt arī citu klubu Anglijā

Tāpat Benitess pastāstīja, ka varētu izskatīt piedāvājumus arī no citām Anglijas komandām, taču viņš nekad netrenētu "Liverpool" galvenos konkurentus - "Everton" un Mančestras "United".

""Liverpool" līdzjutēji zina, ka es nepieņemtu sīvāko konkurentu piedāvājumus, turklāt domāju, ka viņi man nemaz nepiedāvātu darbu," stāstīja treneris.

"Esmu profesionālis, taču ir vienības, kurās nevaru strādāt. Nesaukšu konkrētus klubus, bet to nav grūti uzminēt."

Benitess "Liverpool" trenēja no 2004. līdz 2010. gadam. Viņa vadībā komanda 2005.gadā triumfēja UEFA Čempionu līgā.

Premjerlīgas kopvērtējumā "Liverpool" komanda ar 45 punktiem 30 spēlēs pašlaik atrodas sestajā pozīcijā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu