"Liepājas metalurgs 2" hokejisti nonāk uzvaras attālumā līdz triumfam

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA

Pārliecinošu uzvaru Latvijas atklātā hokeja čempionāta finālsērijas trešajā mačā sestdien izcīnīja "Liepājas metalurgs 2", kas savā laukumā ar 12:4 (7:0, 2:2, 3:2) sagrāva "Ozolnieki/Monarch" komandu.

Uzvarētājiem pa diviem vārtiem šajā spēlē guva Edijs Brahmanis, Artjoms Gņidenko, Vladimirs Mamonovs un Egīls Kalns, bet pa reizei precīzi bija Artūrs Katulis, Viktors Bļinovs, Lauris Bajaruns un Māris Diļevka.

Savukārt "Ozolnieki/Monarch" komandas labā divus vārtus guva Viktors Lobačovs, bet pa reizei precīzi bija Andrejs Utāns un pieredzējušais Rīgas "Dinamo" sistēmas treneris Artis Ābols.

Pirmā trešdaļa ļoti neveiksmīgi iesākās "Ozolnieki/Monarch" komandai, kura nepilnu 15 minūšu laikā ielaida septiņus vārtus. Otrajā trešdaļā spēle nedaudz izlīdzinājās, kaut gan neliels pārsvars joprojām piederēja mājiniekiem.

Kaut trešajā trešdaļā "Ozolnieki/Monarch" komanda turpināja aktīvi spēlēt, atspēlēt tik lielu vārtu pārsvaru viesiem tā arī neizdevās.

Līdz ar to sērijā līdz četrām uzvarām "Liepājas metalurgs 2" nostiprinājās vadībā ar rezultātu 3-0. Pirmajā mačā liepājnieki izcīnīja graujošu uzvaru ar rezultātu 9:0, bet otrajā spēlē pie panākuma "Liepājas metalurgs 2" tika ar rezultātu 4:2.

"Liepājas metalurgs 2" komanda sestdien jau sesto maču pēc kārtas aizvadīja krietni pastiprinātā sastāvā, jo vienības kodolu veido gandrīz visi "Liepājas metalurga" spēlētāji. Kā ziņots, "Liepājas metalurgs" Baltkrievijas atklātā čempionāta (BAČ) ceturtdaļfināla sērijā ar 0-3 atzina Žlobinas "Metallurg" komandas pārākumu.

Nākamais finālsērijas mačs svētdien risināsies Liepājā. Piektā spēle nepieciešamības gadījumā notiks 22.martā Ozolniekos, sestais mačs paredzēts 24.martā Liepājā, bet izšķirošā septītā spēle, ja tāda būs nepieciešama, notiks 26.martā Ozolniekos.

Jau ziņots, ka regulārā čempionāta uzvarētāji "Ozolnieki/Monarch" pusfināla sērijā ar 3-0 pieveica "SMScredit.lv" komandu, savukārt "Liepājas metalurgs 2", kas regulārā čempionāta noslēguma kopvērtējumā ierindojās otrajā vietā, ar 3-1 pārspēja Daugavpils klubu "Latgale".

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu