"Liepājas metalurgs 2" hokejistiem smaga uzvara otrajā finālspēlē

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ģirts Gertsons, www.liepajniekiem.lv

Smagu uzvaru Latvijas atklātā hokeja čempionāta finālsērijas otrajā mačā ceturtdien izcīnīja "Liepājas metalurgs 2", kas ar rezultātu 4:2 (0:0, 1:2, 3:0) izbraukumā pieveica "Ozolniekus/Monarch".

Pēc pārliecinošā zaudējuma pirmajā mačā šoreiz "Ozolniekus/Monarch" bija pastiprinājuši pieredzējušie Rīgas "Dinamo" sistēmas treneri Artis Ābols, Viktors Ignatjevs un Aigars Cipruss, bet cīņa aizritēja daudz saspringtāk.

Rezultātu 27.minūtē atklāja mājinieku hokejists Mārcis Zembergs, bet vēl pēc nepilnām trīs minūtēm Ēriks Bisenieks panāca jau 2:0. 33.minūtē Gunārs Skvorcovs rezultāta starpību samazināja, bet trešās trešdaļas 38.sekundē Valerijs Fiļimonovs jau panāca izlīdzinājumu.

"Liepājas metalurgs 2" komandai izdevās izraut uzvaru, tomēr tas notika tikai pēdējā sekundēs - sākotnēji 53 sekundes pirms pamatlaika beigām Vladimirs Mamonovs izvirzīja vadībā liepājniekus, bet vēl pēc 47 sekundēm tas pats Mamonovs arī raidīja ripu tukšos vārtos.

Līdz ar to sērijā līdz četrām uzvarām "Liepājas metalurgs 2" izvirzījās vadībā ar rezultātu 2-0. Pirmajā mačā liepājnieki izcīnīja graujošu uzvaru ar rezultātu 9:0.

"Liepājas metalurgs 2" komanda ceturtdien jau piekto maču pēc kārtas aizvadīja krietni pastiprinātā sastāvā, jo vienības kodolu veido gandrīz visi "Liepājas metalurga" spēlētāji. Kā ziņots, "Liepājas metalurgs" Baltkrievijas atklātā čempionāta (BAČ) ceturtdaļfināla sērijā ar 0-3 atzina Žlobinas "Metallurg" komandas pārākumu.

Nākamie divi finālsērijas mači 19. un 20. martā risināsies Liepājā. Piektā spēle nepieciešamības gadījumā notiks 22.martā Ozolniekos, sestais mačs paredzēts 24.martā Liepājā, bet izšķirīgā septītā spēle, ja tāda būs nepieciešama, notiks 26.martā Ozolniekos.

Regulārā čempionāta uzvarētāji "Ozolnieki/Monarch" pusfināla sērijā ar 3-0 pieveica "SMScredit.lv" komandu, savukārt "Liepājas metalurgs 2", kas regulārā čempionāta noslēguma kopvērtējumā ierindojās otrajā vietā, ar 3-1 pārspēja Daugavpils klubu "Latgale".

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu