Lipmans: Vēl ir pāragri runāt par PČ rīkošanu 2017.gadā (2)

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA

Pagaidām vēl ir pāragri runāt par 2017.gada pasaules čempionāta rīkošanu Latvijā, pirmdien pastāstīja Latvijas Hokeja federācijas (LHF) prezidents Kirovs Lipmans.

Kā ziņots, LHF pieteikumu tiesībām rīkot čempionātu Starptautiskajai Hokeja federācijai (IIHF) parakstījis Ministru prezidents Valdis Dombrovskis.

Vēstulē uzsvērts, ka tiesības rīkot pasaules čempionātu hokejā 2006.gadā Latvijai bija gan lielisks pozitīvs izaicinājums, gan iespēja pierādīt, ka Latvija ir spējīga rīkot šāda līmeņa starptautiskus pasākumus.

Lipmans uzsvēra, ka pagaidām vēl ir par agru lolot ilūzijas par pasaules čempionāta rīkošanu 2017.gadā. "Mums vēl jādod garantijas, ka mēs varēsim to čempionātu sarīkot augstā līmenī."

Runājot par Latvijas iespējām iegūt tiesības rīkot čempionātu, Lipmans izteicās, ka būs smaga cīņa. "Būs jācīnās, jo ne tikai Latvija, bet arī citas valstis vēlas pie sevis uzņemt 2017.gada pasaules čempionātu. Domāju, ka mums būs ļoti smaga cīņa."

Lipmans atzina, ka šobrīd nav precīzi zināms, cik liels atbalsts varētu būt nepieciešams no valsts. "Otrdien būs valdības sēde, tad arī lemsim par šo jautājumu."

Komentāri (2)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu