HS ''Rīga/LSPA'' cīņā par vietu ''play off'' apspēlē HK ''Ogre''

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Mārtiņš Aiše

Pagājušajā nedēļas nogalē notika četras regulārās sezonas virslīgas spēles hokejā. Graujošas uzvaras izcīnīja čempionāta līderi ''Ozolnieki-MONARCH'' un ''Liepājas metalurgs 2''. Aizraujoša spēle norisinājās starp HS ''Rīga/LSPA'' un HK ''Ogre'', kurā uzvarētājs nodrošināja sev vietu izslēgšanas spēlēs.

Piektdienas vienīgajā spēlē HS ''Rīga/LSPA'' uzņēma savus galvenos konkurentus par vietu ''play off'' HK ''Ogre''. Studenti jau pirmajā periodā izvirzījās drošā vadībā ar 3:0, tomēr Ogres komanda trešā perioda vidū spēles rezultātu spēja izlīdzināt, 3:3.

Spēles galotni veiksmīgāk nospēlēja Igora Smirnova vadītā komanda un ar rezultātu 5:3 (3:0, 0:2, 2:1) svinēja svarīgu uzvaru. Līdz ar to HS ''Rīga/LSPA'' praktiski nodrošināja sev vietu izslēgšanas spēlēs, kur pirmajā kārtā nāksies spēkoties ar ''Ozolnieki-MONARCH''.

Sestdien ''Ozolnieki-MONARCH'' uzņēma čempionāta lielākos neveiksminiekus HK ''Ogre''. Pēc iepriekšējās dienas sāpīgā zaudējuma ogrēnieši arī pret līderiem nespēja neko panākt, MONARCH komanda ar rezultātu 18:3 (5:1, 6:1, 7:1) svinēja graujošu uzvaru.

Lai gan Ozolnieku komandai regulārajā sezonā vēl atlikušas divas spēles (HS ''Rīga/Prizma'', HS ''Rīga/LSPA''), tā jau pirms laba laika ir nodrošinājusi sev pirmo vietu regulārajā čempionātā.

Trešajā vietā esošā DHK ''Latgale'' cīņā pār regulārā čempionāta otro pozīciju uzņēma HS ''Rīga/Prizma''. Noraidījumiem bagātā spēlē, kur dūres izvicināja arī komandas vārtsargi, uzvaru ar 6:2 (0:1, 2:0, 4:1) svinēja mājinieki. Uzvarētāju rindās ar ''hattrick'' izcēlās Aleksejs Matvejevs. Latgales komandai regulārajā sezonā ir atlikusi vēl viena spēle pret čempionāta pastarīti HK ''Ogre''.

Čempionāta vicelīderi, ''Liepājas metalurgs 2'' izbraukumā sacentās ar HS ''Rīga/LSPA''. Mājinieki spēja noturēties vien pusperiodu, kad maisam gals bija vaļā un vārtos lidoja ripas cita pēc citas. Rezultātā ar 13:3 (3:0, 4:0, 6:3) kurzemnieku pārliecinoša uzvara. Līdz ar to, pēdējā spēlē uzvarot HK ''Ogre'', liepājnieki saglabās otro vietu turnīra tabulā un izslēgšanas spēlēs tiksies ar HS ''Rīga/Prizma''.

Nākamā virslīgas spēle paredzēta jau šo otrdien, kad Elektrēnu ''Energija-Orakulas'' savā laukumā uzņems ''SMScredit.lv'', trešdien ''Zemgale/JLSS'' Jelgavā sacentīsies ar DHK ''Latgale''.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu