"Blackpool" cīnās neizšķirti ar "Aston Villa" komandu

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/LETA

Anglijas premjerlīgas futbola čempionāta mačā sestdien jaunpienācēji "Blackpool", kuru kontrolpakete pieder Latvijas biznesmenim Valērijam Belokoņam, savā laukumā ar rezultātu 1:1 (1:1) cīnījās neizšķirti ar Birmingemas "Aston Villa" komandu.

Pirmie rezultātu spēles 10.minūtē atklāja "Aston Villa" futbolisti, kad precīzs sitiens padevās Gabrielam Agbonlahoram, taču nepilnas četras minūtes vēlāk sekoja "Blackpool" atbildes gājiens, kad pretinieku vārtos bumbu raidīja Eliots Grandīns.

Otrajā puslaikā abām komandām bija vairākas iespējas izvirzīties vadībā, taču vārti tā arī netika gūti, kaut gan spēles iniciatīva piederēja "Aston Villa" futbolistiem.

Vēl vienā spēlē līdervienība Mančestras "United" savā laukumā principiālā spēlē ar rezultātu 2:1 (1:0) apspēlēja citu Mančestras klubu "City".

Uzvarētājiem šajā spēlē precīzs bija Portugāles spēlētājs Nani, bet vēl vienus lieliskus vārtus guva Veins Rūnijs, kurš precīzi izpildīja atmugurisko "šķērītes" sitienu. Savukārt "City" labā vārtus guva Davids Silva.

Citā spēlē trīs vārtus pārsvaru nenosargāja Vestbromvičas "Albion", kas savā laukumā ar 3:3 (3:0) cīnījās neizšķirti pret Vesthemas "United" komandu.

Jāpiebilst, ka "Albion" atradās vadībā ar 3:0 līdz mača 58.minūtei.

Premjerlīgas kopvērtējumā ar 57 punktiem 26 spēlēs pirmo vietu saglabāja Mančestras "United" komanda, bet otrajā pozīcijā ar 53 punktiem 26 spēlēs atrodas Londonas "Arsenal" klubs. Tikmēr trešajā pozīcijā ar 49 punktiem 27 mačos ir Mančestras "City" vienība.

Čempionvienība Londonas "Chelsea" ar 44 punktiem 25 spēlēs ir ceturtajā pozīcijā, bet Blackpool" ar 29 punktiem 26 spēlēs ieņem 16.vietu 20 komandu konkurencē.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu