Kristaps Valters traumas dēļ nevarēs spēlēt mēnesi (4)

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: fiba

Spānijas klubu "Fuenlabrada" pārstāvošais latviešu basketbolists Kristaps Valters traumas dēļ nevarēs spēlēt mēnesi, pirmdien sociālajā saziņas tīklā "Twitter" paziņoja spēlētāja tēvs Valdis Valters.

Basketbolists traumu guva spēlē svētdien, kad sastiepa kājas muskuli.

Šajā mačā "Fuenlabrada" ar 79:98 izbraukumā piekāpās Malagas "Unicaja" vienībai, bet Valters nospēlēja tikai 13 minūtes, kuru laikā guva piecus punktus.

Šosezon Valters piedalījies 20 Spānijas čempionāta spēlēs, kurās vidēji 23 laukumā pavadītajās minūtēs guvis 10,3 punktus, izpildījis 4,7 rezultatīvas piespēles un ticis pie 9,9 efektivitātes koeficienta punktiem.

Šonedēļ "Fuenlabrada" komandai nav paredzētas spēles, jo tiks aizvadīti Spānijas Karaļa kausa mači, tomēr Valtera pārstāvētajai vienībai nedaudz pietrūka, lai kvalificētos šim turnīram.

Spānijas čempionāta kopvērtējumā pašlaik cita latvieša Jāņa Blūma pārstāvētajai Bilbao "Bizkaia Basket" un "Fuenlabrada" ir pa 11 uzvarām 20 spēlēs, kas tām dod attiecīgi sesto un septīto vietu.

Komentāri (4)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu