Kērlinga čempionāta vadībā Rīgas roņi un Vivat

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/LETA

Latvijas kērlinga čempionātā noslēdzies pirmais aplis un aizvadītas pirmās otrā apļa spēles. Pagājušās nedēļas nogalē tika aizvadītas 16 Latvijas čempionāta spēles – 8 vīriešu un 8 sieviešu konkurencē.

Vīriešu konkurencē joprojām bez zaudējumiem cīnās Rīgas roņi. Svētdien pirmā apļa pēdējā spēlē pret pagājušā gada finālistiem ''Ondulat B'' cīņa gan izvērtās ļoti sīva.

Spēles sākumā izvirzījušies vadībā (2:0 pēc trešā enda un 3:1 pēc piektā enda), roņi tomēr nespēja nosargāt pārsvaru. Sestajā endā izcīnījuši vienu punktu un septītajā ''nozaguši'' vēl vienu, ''Ondulat B'' panāca jau 3:3.

Arī astotajā endā Latvijas čempioniem netika dota iespēja izcīnīt kaut punktu, un viss izšķīrās ekstra endā, kur tikai ar pēdējo metienu ''Rīgas roņi'' izcīnīja uzvaru 4:3.

Kopvērtējumā roņi ar uzvarām visās septiņās spēlēs ir pārliecinoši līderi. Otro un trešo vietu ieņem attiecīgi ''Hanza nekustamie īpašumi'' un ''Ondulat B'', kas sešās spēlēs tikušas pie četrām uzvarām.

Sieviešu konkurencē pēc pārliecinošās uzvaras 8:3 sestdien pret ''Nicoll'' par vienīgajām līderēm kļuvušas ''Vivat'' spēlētājas. Svētdien, izcīnot vēl divas uzvaras, ar sešām uzvarām sešās spēlēs viņas atrodas čempionāta vadībā.

Otrajā vietā izvirzījušās Ledenes, kas svētdien ar 7:3 pārspēja līdzšinējās čempiones ''Nicoll'', nobīdot tās uz trešo vietu kopvērtējumā.

Nākamās spēles tiks aizvadītas 12. un 13. februārī. Visas spēles tiek aizvadītas Kērlinga hallē Rīgā, Biķernieku ielā 121h.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu