«Arsenal» būtu gatavi noslēgt līgumu ar Bekhemu (2)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Anglijas premjerlīgas futbola kluba Londonas «Arsenal» galvenais treneris Arsēns Vengers otrdien atklāja, ka vienība būtu gatava parakstīt līgumu ar pasaules futbola ikonu Deividu Bekhemu, kurš šobrīd trenējas kopā ar komandu.

«Deivids ir lielisks futbolists,» laikrakstā «The Telegraph» citēts Vengers. «Neskatoties uz savu vecumu, Bekhems apliecina sevi kā īstu profesionāli.»

«Ja Bekhems vēlēsies, tad, protams, nekavējoties parakstīsim līgumu ar viņu. Tādam cilvēkam kā Bekhems mums komandā vieta atradīsies,» atzina «Arsenal» galvenais speciālists.

Pēdējā darbavieta Bekhemam bija Amerikas Futbola līgas (MLS) komanda Losandželosas «Galaxy», kuru viņš pameta pagājušā gada decembrī.

Iepriekš bijusī Mančestras «United» un Madrides «Real» zvaigzne izteicies, ka ļoti vēlētos beigt karjeru kādā no Eiropas klubiem.

Bekhems savas karjeras laikā visilgāk spēlēja Mančestras «United», kuru pārstāvēja no 1993. līdz 2003. gadam. Pēc tam viņš pievienojās slavenajam Madrides «Real», kuru pārstāvēja līdz 2007.gadam.

Komentāri (2)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu