Dakāras rallijreids palēninājumā (7)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānšāviņš

Ar finišu Čīles galvaspilsētā Santjago 20.janvārī noslēdzās kārtējais Dakāras rallijreids. Tajā uzvaras laurus plūca Stefans Peterhansels automobiļu klasē, Sirils Desprē - motobraucēju ieskaitē, Andrejs Karginovs bija ātrākais starp smago auto vadītājiem, bet Markoss Patronelli pierādīja, ka ir talantīgs kvadriciklu braucējs.

Sacensības ilga divas nedēļas, un šajā laikā, kad paredzēta tikai viena atpūtas diena, sportisti veica nepilnus 9 tūkstošus kilometru. Bieži trase vijās pa reti lietotiem rupjas grants un akmeņu klātiem ceļiem, bet biežāk sportistiem nācās cīnīties ar smilšu kalniem un šķēršļiem Atakamas tuksnesī.

Spītējot sarežģītajiem apstākļiem, sportistiem nācās būt ātriem un dažkārt pat tik ātriem, ka daudz kas paliek cilvēka acij nepamanīts. Šādos brīžos talkā atkal nāk tehnoloģijas, un Eurosport savā rīcībā esošo tehniku izmantojis, lai rallijreida ritējumu palēninātu un izveidotu skatāmu video mierīgas mūzikas pavadījumā.

Komentāri (7)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu