Atsākas Latvijas atklātais virslīgas hokeja čempionāts

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ģirts Gertsons, www.liepajniekiem.lv

Trešdien ar divām spēlēm Liepājā un Jelgavā pēc Ziemassvētku un Jaunā gada brīvdienām atsāksies Latvijas atklātā hokeja čempionāta regulārās sezonas spēles.

''Liepājas metalurga'' ledus hallē savā starpā spēkosies vietējie ''Metalurgs 2'' un DHK ''Latgale'', tiks aizvadīta 1. decembra pārceltā spēle.

Šī būs abu komandu otrā tikšanas reize, pirmajā liepājnieki pārliecinoši izbraukumā ar 4:0 apspēlēja Daugavpils vienību. Ir paredzama intriģējoša spēle, jo abas komandas turnīra tabulā atdala tikai viens punkts. Liepājas komanda šobrīd ir otrajā vietā, Latgale – trešajā, aizvadot par vienu spēli vairāk.

Otrajā virslīgas spēlē ''Zemgale/JLSS'' uz Latvijas Krājbankas ledus uzņems HS ''Rīga/LSPA''. Abas komandas savā starpā šajā sezonā ir tikušās divas reizes.

Abās spēlēs grūtas uzvaras ar 5:3 un 3:1 izcīnīja jelgavnieki. Ņemot vērā šo spēļu vēsturi, interesanta un spraiga cīņa gaidāma arī šodienas spēlē.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu