«OSCar» ekipāža kļūst par «Africa Eco Race» vicelīderiem

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Flickr.com/DriveeO

Latvijā būvētā «OSCar» automašīna ar krievu braucējiem Antonu Grigorovu un Sergeju Mišinu svētdien izvirzījās «Africa Eco Race» rallijreida kopvērtējuma otrajā vietā vieglo automašīnu klasē.

Kopējā vieglo un kravas automobiļu ieskaitē Krievijas braucēji aizvadītajā sacensību astotajā posmā ierindojās 11.vietā, bet vieglo automašīnu klasē viņiem septītā pozīcija.

Par posma uzvarētāju atkal kļuva slavenais francūzis Žans-Luī Šlesērs.

Kopvērtējumā apvienotajā vieglo un kravas automobiļu ieskaitē Grigorovs/Mišins ir ceturtie, bet vieglo automašīnu klasē viņiem otrā vieta - piecas stundas sešas minūtes un 57 sekundes aiz Šlesēra.

Tikmēr Latvijas autosportisti Māris Saukāns un Uldis Dzenis, kas startē ar elektropiedziņas automašīnu «OSCar eO», svētdien ar lielām grūtībām spēja pabeigt posmu, tomēr viņu rezultāts oficiālajā vērtējumā un kopējā ieskaitē vēl nav fiksēts.

Pirms astotā posma Saukāns/Dzenis ieņēma 18.vietu kopējā ieskaitē. Tikmēr vieglo automašīnu klasē latvieši bija 13.pozīcijā.

«Africa Eco Race», kas tiek saukta arī par «īsto Dakaras ralliju», norisinās no 28.decembra līdz 9.janvārim ar startu Francijā un finišu Senegālas galvaspilsētā Dakarā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu