Šā gada «Dinamo» gaidītākā cīņa ir klāt! (129)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Kaspars Volonts/TVNET

Viena no Latvijas publikai sezonas gaidītākajām Kontinentālās hokeja līgas (KHL) regulārā čempionāta spēlēm ir klāt! Šodien Rīgas «Dinamo» komanda «Arēnā Rīga» uzņems skandalozo Čehovas «Vitjaz» vienību. Par šīs cīņas ažiotāžu liecina - biļešu kasēs vairs gandrīz nav. Mača sākums pulksten 19.30 tiešraidē kanālā TV6.

Piedzīvotas divas neveiksmes

Latvijas komanda iepriekšējos divos mačos piedzīvojusi zaudējumus. Pirmdien Pekas Rautakallio padotie ar rezultātu 2:3 savā laukumā pagarinājumā atzina Ufas «Salavat Julajev» hokejistu pārākumu, bet trešdien ar 2:4 piekāpās Latvijas izlases aizsarga Oskara Bārtuļa pārstāvētajam Ukrainas klubam Doņeckas «Donbass».

Savukārt čehovieši uz Rīgu devušies pēc uzvaras savā laukumā pret Ņižņijnovgorodas «Torpedo» vienību. Jāizceļ, ka «Vitjaz» komandai šajā sezonā šī bija pirmā uzvara pamatlaikā.

Ivanāns pret Jablonski

Galvenais fakts, kas liecina par šīs spēles popularitāti, ir iztirgoto biļešu daudzums. Šobrīd «Biļešu servisa» kasēs ir atlikušas uz pirkstiem saskaitāmas ieejas biļetes uz šā vakara maču.

Latvijas komandas līdzjutējiem šī spēle ir ļoti gaidīta, jo liela daļa fanu vēlas redzēt abu komandu «policistus» darbībā. Iespējams, ka šovakar uz ledus mēs redzēsim, kā «Dinamo» uzbrucējs Raitis Ivanāns spēkosies ar Čehovas vienības kausli Džeremiju Jablonski. Uz Rīgu «Vitjaz» komandai līdzi nav devies otrs «policists» Trevors Gillis.

Šajā sezonā 32 gadus vecais Jablonskis aizvadījis tikai divas spēlēs, bet Gillis piedalījies septiņās cīņās. Abi «Vitjaz» hokejisti kopā nopelnījuši 37 soda minūtes. Savukārt mūsu vienības uzbrucējs Raitis Ivanāns piedalījies 11 mačos, kuros kopumā savācis astoņas soda minūtes.

Komandu līderi

«Vitjaz» rezultatīvākais hokejists ir 36 gadus vecais uzbrucējs Aleksandrs Koraļjuks, kurš 12 spēlēs atzīmējies ar septiņiem vārtu guvumiem un četrām rezultatīvām piespēlēm. Tikmēr Latvijas komandā joprojām rezultatīvākais ar četriem vārtiem un četrām piespēlēm ir pirmās maiņas uzbrucējs Mārtiņš Karsums.

Pagājušajā nedēļā «Dinamo» sastāvu papildināja tik nepieciešamais centra uzbrucējs - kanādietis Pols Šehura. Viņš trijās spēlēs atzīmējies ar vārtiem un rezultatīvu piespēli partnerim.

«Dinamo» rindās atgriezies Laviņš ar Ankipānu

Otrdien Rīgas «Dinamo» paziņoja, ka sastāvā atgriezušies pieredzējušais aizsargs Rodrigo Laviņš un uzbrucējs Ģirts Ankipāns, kuri šo sezonu sāka fārmkluba «Liepājas metalurgs» rindās, spēlējot Baltkrievijas atklātajā čempionātā. Tikmēr pretējā virzienā devās jaunie uzbrucēji Gunārs Skvorcovs un Ainārs Podziņš.

Ne Ankipāns, ne Laviņš nepiedalījās iepriekšējā cīņā ar «Donbass».

Turpinājumā «Dinamo» aizvadīs vēl divas spēles savā laukumā. Tuvākais no diviem mačiem paredzēts svētdien pret Čerepovecas «Severstaļ».

Komentāri (129)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu