«Dinamo» viesosies pie Bārtuļa un Šuplera (36)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Kaspars Volonts/TVNET

Kārtējo spēli Kontinentālās hokeja līgas (KHL) regulārajā čempionātā šodien aizvadīs Rīgas «Dinamo» komanda, viesos tiekoties ar Latvijas valstsvienības aizsarga Oskara Bārtuļa pārstāvēto Ukrainas klubu Doņeckas «Donbass», kuras galvenais treneris ir Jūliuss Šuplers. Mača sākums pulksten 19 tiešraidē «Viasat Sport Baltics» kanālā.

Uz ogļraču pilsētu Pekas Rautakallio vadītā komanda devās pēc zaudējuma 2:3 pagarinājumā savā laukumā Ufas «Salavat Julajev» vienībai. Savukārt Bārtulis ar partneriem rīdziniekus uzņems pēc tam, kad 0:1 pēcspēles metienos savu līdzjutēju priekšā piekāpās Maskavas «Spartak».

«Dinamo» rindās atgriezies Laviņš ar Ankipānu

Otrdien Rīgas «Dinamo» paziņoja, ka sastāvā atgriezušies pieredzējušais aizsargs Rodrigo Laviņš un uzbrucējs Ģirts Ankipāns, kuri šo sezonu sāka fārmkluba «Liepājas metalurgs» rindās, spēlējot Baltkrievijas atklātajā čempionātā. Tikmēr pretējā virzienā devās jaunie uzbrucēji Gunārs Skvorcovs un Ainārs Podziņš.

Pagaidām gan nav zināms, vai Laviņš un Ankipāns piedalīsies šajā mačā.

«Galvenais spēles kvalitātes krituma brīdī nepalaisties un saņemt sevi rokās, jo spēli zaudēt var acumirklī,» kluba oficiālajā mājas lapā citēts «Dinamo» kanādiešu uzbrucējs Pols Šehura. Viņš pirmdien guva savus pirmos vārtus jaunās komandas sastāvā.

Bārtulis komandas līderu vidū

25 gadus vecais Bārtulis ir viens no «Donabass» aizsardzības balstiem. Viņš 10 spēlēs guvis divus vārtus, atdevis vienu rezultatīvu piespēli un nopelnījis pozitīvu lietderības koeficientu +3. Latvietis ir rezultatīvākais aizsargu konkurencē un ar labāko lietderības koeficientu visā komandā.

Tikmēr kluba rezultatīvākais spēlētājs (4+3) ir somu uzbrucējs Jani Tupurainens. Savukārt Rīgas komandā četri gūti vārti un četras rezultatīvas piespēles ir Mārtiņa Karsuma rēķinā.

Ir problēmas ar momentu realizēšanu

Kā «Dinamo», tā «Donbass» vienībai ir problēmas ar momentu realizāciju, ko atzinuši gan abu komandu spēlētāji, gan treneri. Komandas ir starp lejasgala gūto vārtu ziņā visā līgā.

Abas komandas līdz šim savā starpā nav tikušās.

Pēc atgriešanās no Ukrainas Rīgas «Dinamo» sāks trīs spēļu mājas sēriju, pirmajā no mačiem piektdien tiekoties ar Čehovas «Vitjaz» hokejistiem.

Komentāri (36)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu