«Dinamo» izbraukuma tūri noslēgs ar maču pret «Torpedo» (51)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Kaspars Volonts/TVNET

Otrās izbraukuma tūres pēdējo, trešo spēli Kontinentālās hokeja līgas (KHL) regulārajā čempionātā šodien aizvadīs Rīgas «Dinamo» komanda, kas Ņižņijnovgorodā tiksies ar vietējo «Torpedo» vienību. Spēles sākums paredzēts plkst. 18, un to tiešraidē translēs «Viasat Sport Baltics» kanālā.

Rīgas «Dinamo» hokejistu uz Ņižņijnovgorodu dosies kaujinieciskā noskaņojumā, jo otrās izbraukuma tūres pirmajā spēlē ar 2:5 tika atzīts Mitišču «Atlant» komandas pārākums, bet svētdien ar 1:2 pēcspēles metienos tika zaudēts Miķeļa Rēdliha pārstāvētajai Jaroslavļas «Lokomotiv» vienībai.

Savukārt «Torpdeo» pēdējās trijās cīņās no maksimāli iespējamiem deviņiem punktiem izcīnījuši septiņus. Ņižņijnovgorodas hokejisti pēdējo maču aizvadīja svētdien, kad savu skatītāju priekšā ar 3:0 apspēlēja Maskavas «Spartak» hokejistus.

«Torpedo» komandas rezultatīvākais hokejists ir 27 gadus vecais Mihails Varnakovs, kurš sešās spēlēs guvis četrus vārtus un izdarījis trīs rezultatīvas piespēles. Savukārt «Dinamo» vienībā joprojām labākais ir Mārtiņš Karsums. Viņa kontā šobrīd ir četri precīzi metieni un divas rezultatīvas piespēles partneriem.

Pirmās divas spēlēs Rīgas «Dinamo» komandā aizvadījis Nacionālās hokeja līgas (NHL) Otavas «Senators» kluba uzbrucējs Kaspars Daugaviņš. 24 gadus vecais Daugaviņš lokauta laikā pagaidām ir vienīgais Rīgas «Dinamo» jaunieguvums.

Sportiskās formas uzlabošanai fārmklubā «Liepājas metalurgs» no Rīgas «Dinamo» spēlē pieredzējušie uzbrucējs Ģirts Ankipāns, aizsargs Rodrigo Laviņš un uzbrucējs Roberts Bukarts, bet uzbrucēji Juris Upītis un Ainārs Podziņš HK «Rīga» sastāvā spēlēs Krievijas Jaunatnes līgas (MHL) čempionātā.

Turpinājumā Rīgas «Dinamo» aizvadīs divas cīņas savā laukumā, kad 28.septembrī spēkosies ar Maskavas «Spartak» hokejistiem, bet divas dienas vēlāk tiksies ar Ufas «Salavat Julajev» vienību.

Rīgas «Dinamo» sastāvs trīs spēļu izbraukumā

Vārtsargi: Māris Jučers un Mikaēls Telkvists.

Aizsargi: Guntis Galviņš, Krišjānis Rēdlihs, Jēkabs Rēdlihs, Matjē Karls, Kristaps Sotnieks, Arvīds Reķis, Oskars Cibuļskis un Mārtiņš Porejs.

Uzbrucēji: Mārtiņš Karsums, Džeimijs Džonsons, Miks Indrašis, Aleksandrs Ņiživijs, Robs Šremps, Aleksandrs Žirū, Andris Džeriņš, Gints Meija, Elvijs Biezais, Māris Bičevskis, Gunārs Skvorcovs, Raitis Ivanāns, Miks Lipsbergs un Kaspars Daugaviņš.

Komentāri (51)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu