«Dinamo» šodien Mitiščos sāks otro izbraukumu (43)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Kaspars Volonts/TVNET

Otrās izbraukuma tūres pirmo spēli Kontinentālās hokeja līgas (KHL) čempionātā šodien aizvadīs Rīgas «Dinamo» komanda, kas Maskavas apgabala Mitiščos spēkiem mērosies ar vietējo «Atlant» vienību. Ar rīdziniekiem izbraukumā devies arī Kaspars Daugaviņš. Spēles sākums paredzēts pl. 18.30, un to tiešraidē translēs «Viasat Sport Baltics» kanālā.

Trīs spēļu viesturneju Rīgas «Dinamo» sāks ar pirmo pieturvietu Mitiščos, tiekoties ar ambiciozo «Atlant» komandu, kas svinējusi uzvaru pēdējos četros mačos pēc kārtas. Tikmēr Pekas Rautakallio vadītā vienība pie panākuma tika iepriekšējās divās spēlēs.

Pēdējos divos mačos Rīgas hokejisti iepriecināja savus līdzjutējus, izbraukumā dodoties pacilātā noskaņojumā, turklāt komandai pievienojies viens no šā brīža Latvijas labākajiem hokejistiem Kaspars Daugaviņš, kam šodien būs debija «Dinamo» sastāvā.

Daugaviņš lokauta laikā pagaidām ir vienīgais Rīgas «Dinamo» jaunieguvums, bet «Atlant» savas rindas nav steidzis pastiprināt, lai arī ir viens no turīgākajiem klubiem visā līgā.

«Atlant» komandas rezultatīvākais spēlētājs ir 26 gadus vecais Nikolajs Ļemtjugovs, kurš līdz šim guvis četrus vārtus un vienreiz rezultatīvi piespēlējis partnerim. Savukārt «Dinamo» rindās trīs vārtu guvumi un divas piespēles ir Mārtiņam Karsumam, kas ir labākais rādītājs komandā.

Sportiskās formas uzlabošanai fārmklubā «Liepājas metalurgs» no Rīgas «Dinamo» spēlē pieredzējušie uzbrucējs Ģirts Ankipāns, aizsargs Rodrigo Laviņš un uzbrucējs Roberts Bukarts, bet uzbrucēji Juris Upītis un Ainārs Podziņš HK «Rīga» sastāvā spēlēs Krievijas Jaunatnes līgas (MHL) čempionātā.

Rīgas «Dinamo» sastāvs trīs spēļu izbraukumā

Vārtsargi: Māris Jučers un Mikaēls Telkvists.

Aizsargi: Guntis Galviņš, Krišjānis Rēdlihs, Jēkabs Rēdlihs, Matjē Karls, Kristaps Sotnieks, Arvīds Reķis, Oskars Cibuļskis un Mārtiņš Porejs.

Uzbrucēji: Mārtiņš Karsums, Džeimijs Džonsons, Miks Indrašis, Aleksandrs Ņiživijs, Robs Šremps, Aleksandrs Žirū, Andris Džeriņš, Gints Meija, Elvijs Biezais, Māris Bičevskis, Gunārs Skvorcovs, Raitis Ivanāns, Miks Lipsbergs un Kaspars Daugaviņš.

Nākamo spēli Rīgas komanda aizvadīs svētdien, kad Jaroslavļā tiksies ar Miķeļa Rēdliha pārstāvēto «Lokomotiv».

Komentāri (43)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu