HK «Rīga» atkāroti pēcspēles metienos uzvar «Almaz» vienīb (1)

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: HK Rīga komandas facebook.com profils

Latvijas komanda «Rīga» Krievijas Jaunatnes hokeja līgas (MHL) jaunās sezonas pirmās mājas spēļu sērijas ceturtajā mačā piektdien atkārtoti ar 3:2 (0:0, 2:2, 0:0, 0:0, 1:0) pēcspēles metienos uzvarēja Čerepovecas «Almaz» vienību.

Pirmajā trešdaļā vārti netika gūti, bet otrās trešdaļas otrajā minūtē viesus vadībā izvirzīja Artjoms Vorobjovs. Laukuma saimniekiem gan bija nepieciešamas tikai 63 sekundes, lai atjaunotu līdzsvaru - pēc Dāvja Straupes un Aināra Podziņa piespēlēm precīzs bija Lauris Rancevs.

Otrās trešdaļas 13.minūtē Vorobjovs vēlreiz izvirzīja vadībā viesus, tomēr arī šoreiz «Rīga» salīdzinoši ātri prata atspēlēties, kad trešdaļas 15.minūtē pretinieku vārtsargu pārspēja Nikolajs Jeļisejevs. Šajā rīdzinieku vārtu guvumā rezultatīvi asistēja Rancevs un Artūrs Salija.

Trešajā trešdaļā un pagarinājumā, kurā mājinieki veiksmīgi izturēja divas minūtes skaitliskajā mazākumā, vārti netika gūti, līdz ar to uzvarētājs atkal tika noteikts pēcspēles metienu sērijā.

Pēcspēles metienu sērijā vienīgais precīzais raidījums padevās Straupem, kurš komandai tādējādi atnesa otro uzvaru divās dienās.

Pirmoreiz abas komandas savā starpā tikās ceturtdien, kad mājinieki uzvarēja pēcspēles metienu sērijā ar rezultātu 3:2.

Pirmajās divās mājas spēļu sērijas cīņās «Rīga» šonedēļ tikās ar Sanktpēterburgas SKA-1946 vienību, izcīnot uzvaru pēcspēles metienu sērijā ar rezultātu 3:2 un piedzīvojot pārliecinošu zaudējumu ar 1:4.

Savukārt jauno sezonu «Rīga» sāka ar četriem izbraukuma mačiem, divreiz zaudējot Stupino «Kapitan» vienībai, bet cīņās ar Čehovas «Ruskije vitjazi» uz pusēm dalot panākumus pēcspēles metienu sērijās.

Šajā sezonā mainīta MHL čempionāta izspēles kārtība - 33 komandas sadalītas Rietumu (17 vienības) un Austrumu (16 vienības) konferencē. Turklāt regulārajā čempionātā vienības savā starpā sacentīsies tikai konferences ietvaros, aizvadot četru apļu turnīru.

Rietumu konferences kopvērtējumā «Rīga» ar deviņiem punktiem astoņās spēlēs pašlaik ieņem desmito vietu, bet «Almaz» komanda tikusi pie deviņiem punktiem sešos mačos šajā pašā konferencē atrodas devītajā pozīcijā.

Šogad MHL A divīzijas Rietumu konferencē ir komandas ne tikai no Krievijas, Latvijas un Baltkrievijas, bet arī Čehijas un Ungārijas.

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu