Mančestras «City» ar smagu uzvaru sāk jauno Anglijas premjerlīgas sezonu

LETA/AFP
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/LETA

Ar smagu uzvaru jauno Anglijas premjerlīgas futbola čempionāta sezonu svētdien sāka čempionvienība Mančestras «City», kas ar 3:2 (1:0) savā laukumā pārspēja līgas jaunpienācējus «Southampton».

Jau pēc spēles pirmajām 15 minūtēm laukumu pameta viens no «City» uzbrukuma līderiem Serhio Agvero, kurš iedzīvojās savainojumā, bet četras minūtes vēlāk Davids Silva nespēja izmantot iespēju atklāt rezultātu no 11 metru soda sitiena atzīmes.

Rezultātu 40.minūtē atklāja Karloss Tevess, tomēr 59.minūtē 1:1 panāca viesu uzbrucējs Rikijs Lemberts, bet vēl pēc deviņām minūtēm Stīvens Deiviss jau izvirzīja vadībā «Southampton» komandu.

Četras minūtes vēlāk Edins Džeko rezultātu izlīdzināja, bet cīņas beigās uzvaru mājiniekiem atnesa Samirs Nasrī.

Tikmēr citā spēlē uzvaru izcīnīja Londonas «Chelsea» komanda, kas viesos ar 2:0 (2:0) pārspēja Vīganas «Athletic».

Abi vārti tika gūti jau pirmo septiņu minūšu laikā, kad izcēlās Braņislavs Ivanovičs un Frenks Lempards. Jāizceļ, ka abos vārtu guvumos aktīvi piedalījās «Chelsea» jaunieguvums Edens Azārs.

Kaspars Gorkšs sestdien kļuva par pirmo Latvijas izlases spēlētāju nepilnu astoņu gadu laikā, kurš devies laukumā Anglijas futbola premjerlīgas spēlē, bet viņa pārstāvētā «Reading» komanda savā laukumā cīnījās neizšķirti 1:1 (0:1) ar Stokas «City» vienību.

Pirmdien jauno sezonu uzsāks arī Mančestras «United» komanda.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu