Pļaviņam/Šmēdiņam šodien bronzas mačs (31)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Latvijas pludmales volejbola duets Mārtiņš Pļaviņš un Jānis Šmēdiņš šodien Londonas olimpiskajās spēlēs cīnīsies par bronzas medaļām, mazajā finālā plkst. 21 pēc Latvijas laika (tiešraide LTV7) tiekoties ar Ričardu Šuilu un Reineru Numerdoru no Nīderlandes.

Abi dueti Londonā aizvadīs otro savstarpējo spēli. Apakšgrupu turnīrā viņi tikās E grupā, kad trešās kārtas cīņā pārāki ar 2:0 (21:14, 21:18) 38 minūšu laikā bija latvieši.

Nīderlandes duets turnīrā ir izlikts ar augsto piekto numuru un viņi bija E grupas favorīti, tomēr no grupas izgāja otrie, aiz Pļaviņa un Šmēdiņa.

Pusfināla cīņā Šuils/Numerdors 0:2 (14:21, 16:21) zaudēja šā gada Eiropas čempioniem Jūliusam Brinkam/Jonasam Rekermanam no Vācijas, kuri izlikti ar trešo numuru. Savukārt Pļaviņš/Šmēdiņš 0:2 (15:21, 20:22) piekāpās galvenajiem favorītiem, brazīliešiem Alisonam Čeruti un Emanuelam Regu.

Līdz šim latvieši sacensībās piedzīvojuši vienu zaudējumu, kamēr nīderlandieši pretinieku pārākumu atzinuši divreiz.

Latvijas un Nīderlandes pludmales volejbolisti līdz šim tikušies četras reizes, un vienīgo panākumu Pļaviņš ar Šmēdiņu guva pirms nedēļas. Toreiz abas komandas jau bija nodrošinājušas dalību astotdaļfinālā, sadalot vienīgi vietu sadalījumu apakšgrupu turnīrā.

Spēle par zelta godalgām starp Brinka/Rekerma un Čeruti/Regu duetiem sāksies pulksten 23 pēc Latvijas laika.

Dāmu sacensībās trešajās olimpiskajās spēlēs pēc kārtas zelta godalgas izcīnīja amerikānietes Mistija Meja-Trenore un Kerija Volša-Dženingsa, kuras finālā 2:0 (21:16, 21:16) apspēlēja savas tautietes Eiprilu Rosu un Dženiferu Kesiju.

Komentāri (31)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu