«Dinamo» piedzīvo zaudējumu pirmajā pārbaudes spēlē (33)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Kaspars Volonts/TVNET

Zaudējumu, gatavojoties Kontinentālās hokeja līgas (KHL) jaunai sezonai, pirmajā pārbaudes spēlē piektdien piedzīvoja Latvijas komandas Rīgas «Dinamo», kas Daugavpilī ar rezultātu 1:2 piekāpās Baltkrievijas klubam Minskas «Dinamo».

Vienīgos vārtus Rīgas komandas labā pēc Roba Šrempa piespēles mača 43. minūtē mazākumā guva jaunpienācējs Aleksandrs Žirū, panākot rezultātu 1:2. Līdz tam Minskas «Dinamo» vienībā precīzi meta Džefs Plets un Čārlzs Linglets.

Līdz trešajai trešdaļai Latvijas komandas vārtus sargāja zviedrs Mikaēls Telkvists, bet pēc tam Māris Jučers.

TVNET jau ziņoja, ka 16. jūlijā «Dinamo» hokejisti sāka treniņus «Inbox.lv» ledus hallē Piņķos, bet 23. jūlijā komanda aizvadīja 11 dienu treniņnometni Vidzemes Olimpiskajā centrā Valmierā.

Ar pārbaudes laika līgumiem trīs uzbrucēji

Pēc treniņnometnes «Dinamo» pameta Kristers Gudļevskis, Edgars Dīķis, Artūrs Salija un Ainārs Podziņš, lai kopā ar HK «Rīga» dotos uz pārbaudes turnīru Čerepovecā.

Uz Valmieru ar pārbaudes laika līgumiem devās arī trīs uzbrucēji - Vitālijs Pavlovs, Gunārs Skvorcovs un Edijs Leitāns-Rinke. Visticamāk, ka treneru korpus pēc piektdienas mača lems par sadarbības turpināšanu ar šiem hokejistiem.

Nākamā pārbaude pret Almetjevskas «Neftyanik»

Turpinājumā Rīgas «Dinamo» uzsāks treniņus Piņķos, bet nākamais pārbaudes mačs notiks 8. augustā «Inbox.lv» ledus hallē ar Tatarstānas trešo spēcīgāko klubu Almetjevskas «Neftyanik», kas šajā laikā Latvijā aizvadīs treniņnometni.

Nākamā pārbaude «Dinamo» būs pārbaudes turnīrs Krievijas pilsētā Ņižņijnovgorodā «Ņižņijnovgorodas apgabala gubernatora kauss», kurā bez mūsējiem piedalīsies mājinieki Ņižņijnovgorodas «Torpedo», KHL čempioni Maskavas «Dinamo» un Maskavas «Spartak». Komandas aizvadīs viena riņķa turnīru, bet pēc tam vēl aizvadīs spēles par vietām.

Augusta beigās notiks «Latvijas Dzelzceļa kauss»

Augusta beigās «Arēnā Rīga» norisināsies tradicionālais turnīrs «Latvijas Dzelzceļa kauss», kurā šogad piedalīsies četras komandas – Rīgas «Dinamo», Jaroslavļas «Lokomotiv», Maskavas apgabala «Atlant» un Somijas 4. spēcīgākā komanda Espo «Blues». Komandas turnīra pirmajā kārtā aizvadīs viena riņķa turnīru, bet pēc tam aizvadīs savstarpējās spēles par vietām.

Komentāri (33)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu