Podziņš, Gudļevskis, Dīķis un Salija pievienojas HK «Rīga» (6)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Kaspars Volonts/TVNET

Četri Kontinentālās hokeja līgas (KHL) Latvijas kluba Rīgas «Dinamo» jaunie hokejisti - Kristers Gudļevskis, Edgars Dīķis, Artūrs Salija un Ainārs Podziņš devušies prom no treniņnometnes Valmierā, lai kopā ar jauniešu komandu HK «Rīga» dotos uz pārbaudes turnīru Čerepovecā, vēsta vienības mājaslapa.

Otrdienas vakarā «Dinamo» pirmssezonas treniņnometni Vidzemes Olimpiskajā centrā Valmierā atstāja četri jaunie hokejisti – vārtsargs Kristers Gudļevskis (1992), aizsargi Edgars Dīķis (1991) un Artūrs Salija (1992), kā arī uzbrucējs Ainārs Podziņš (1992), kuri visi četri papildinās jauniešu komandas HK «Rīga» pārbaudes turnīrā Čerepovecā, kas norisināsies no 3. līdz 8. augustam.

Turnīrā piedalīsies sešas komandas, un tas būs viens no HK «Rīga» gatavošanās posmiem Pasaules Kausa turnīram Omskā (no 18. līdz 26. augustam).

Savukārt uzbrucējs Māris Bičevskis (1991) veselības problēmu dēļ šobrīd netrenējas kopā ar komandu, jo iziet padziļinātas medicīniskās izmeklēšanas Rīgā.

Rīgas «Dinamo» līdz 2. augustam turpinās treniņnometni Vidzemes Olimpiskajā centrā Valmierā, bet jau 3. augustā aizvadīs pirmo no desmit pirmssezonas pārbaudes spēlēm, Daugavpilī sacenšoties ar Baltkrievijas klubu Minskas «Dinamo».

Savukārt pēc tam treniņi turpināsies Piņķos, un 8.augustā «Inbox.lv» ledus hallē tiks aizvadīts pārbaudes mačs ar Krievijas Augstākās hokeja līgas (VHL) komandu Aļmetjevskas «Ņeftjaņik».

Turpinājumā Rīgas «Dinamo» no 14. līdz 18. augustam aizvadīs pārbaudes turnīru Krievijas pilsētā Ņižņijnovgorodā - piedalīsies Ņižņijnovgorodas apgabala gubernatora kausa izcīņā -, kurā bez Rīgas «Dinamo» un vietējās «Torpedo» komandas piedalīsies arī Latvijas speciālistu Oļega Znaroka un Harija Vītoliņa trenētā KHL čempionvienība Maskavas «Dinamo» un vēl viens Maskavas klubs «Spartak». Komandas izspēlēs viena riņķa turnīru, bet pēc tam vēl aizvadīs spēles par vietām.

Savukārt no 25. līdz 29. augustam «Arēnā Rīga» norisināsies tradicionālais turnīrs «Latvijas Dzelzceļa kauss», kurā šogad piedalīsies četras komandas - Rīgas «Dinamo», Jaroslavļas «Lokomotiv», kurā spēlēs arī bijušais Latvijas kluba uzbrukuma līderis Miķelis Rēdlihs, Mitišču «Atlant» un Espo «Blues» no Somijas.

Arī šajā turnīrā komandas pirmajā kārtā izspēlēs viena riņķa turnīru, bet pēc tam aizvadīs savstarpējās spēles par vietām.

Rīgas «Dinamo» gaidāmās sezonas KHL regulāro čempionātu sāks ar ļoti grūtu izbraukumu, kurā būs jāspēlē ar Čehijas vienību Prāgas «Lev», Bratislavas «Slovan» no Slovākijas un latviešu uzbrucēja Jāņa Sprukta pārstāvēto Maskavas CSKA komandu.

Jaunās sezonas pirmo maču Rīgas «Dinamo» aizvadīs 6.septembrī Prāgā, bet pirmo spēli savā laukumā Latvijas komanda aizvadīs 13.septembrī pret Novosobirskas «Sibirj» vienību, kurā nākamajā sezonā spēlēs latviešu aizsargs Artūra Kulda.

Komentāri (6)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu