Spices skrituļslidošanas maratonā piedalīsies arī PK skrituļslidošanas līdere

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Trešajā Spices skrituļslidošanas maratonā, kas norisināsies 5.augustā Jūrmalā, dalību jau apstiprinājuši vienpadsmit valstu sporta komandu pārstāvji. To vidū arī sieviešu Pasaules skrituļslidošanas kausa 2012 kopvērtējuma otrās vietas ieguvēja – slovākiete Renata Karabova. Šīs sacensības vienlaikus ir arī Latvijas čempionāts skrituļslidošanā.

Pašlaik Spices skrituļslidošanas maratonā dalību ir apstiprinājuši sportisti no Slovākijas, Čehijas, Francijas, Vācijas, Krievijas, Somijas, Igaunijas, Norvēģijas, Zviedrijas un Ukrainas.

Dalību maratonā ir apstiprinājusi slovākiete Renata Karabova, kas pašreiz sieviešu Pasaules skrituļslidošanas kausa 2012 (Women’s World Inline Cup 2012) kopvērtējumā ierindojas otrajā vietā. Jāatgādina, ka sportiste ir arī pērnā gada Spice skrituļslidošanas maratona 42 km sporta distances uzvarētāja sieviešu konkurencē.

Šogad plaši būs pārstāvēta ukraiņu komanda SAM Racing Team Ukraine – uz maratonu dosies astoņpadsmit skrituļslidotāji. Arī pērnā gada maratonā šī komanda startēja kuplā skaitā.

Spices skrituļslidošanas maratons ir lielākās skrituļslidošanas sacensības Latvijā. Pērn šis maratons pulcēja vairāk nekā 1000 dalībnieku, ne tikai noskaidrojot labākos skrituļslidotājus, bet arī izvēršoties par īstiem skrituļslidošanas svētkiem. Šogad iespējams startēt trīs dažādās distancēs – Gutta sulu saldējuma 14 km, 42 km un bērnu distancē.

Jāatgādina, ka maratona 42 km distance jau otro gadu pēc kārtas ir arī Latvijas čempionāts skrituļslidošanā, kuram rūpīgi gatavojas mūsu valsts sportisti.

Vēl var pagūt apmeklēt treniņu pirms skrituļslidošanas maratona

Kā iepriekš ziņots, visu jūliju autostāvvietā pie Spice Home norisinās bezmaksas Spice-Rollerblade skrituļslidošanas skola, kurā profesionāla trenera vadībā var apgūt vai uzlabot skrituļslidošanas prasmes. Uz skrituļslidošanas skolu droši var doties arī tie, kuriem nav savu skrituļslidu. Katrā nodarbībā bez maksas ir pieejams skrituļslidošanai nepieciešamais ekipējums

Vēl ikviens var pagūt uz skrituļslidošanas nodarbībām, kas norisināsies ceturtdienās 19. un 26. jūlijā no plkst. 18 līdz plkst. 20, kā arī sestdienās 21. un 28. jūlijā no plkst. 18 līdz plkst. 20.

Dalībai Spice skrituļslidošanas maratonā iespējams pieteikties, reģistrējoties oficiālajā mājas lapā www.maratoni.lv, City Fitness sporta klubos vai veikalu tīkla Fans veikalos, bet piektdienās, sestdienās un svētdienās arī tirdzniecības centrā Spice reģistrācijas stendā pie info centra. Tāpat pieteikties skrituļslidošanas maratonam ar 50% atlaidi var uz vietas Spice-Rollerblade skolas skrituļslidošanas nodarbībās.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu