Felpss: Šis man ir īpašs brīdis (5)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Kļūstot par visu laiku olimpiskajām medaļām bagātāko sportistu, amerikāņu peldētājs Maikls Felpss neslēpj, ka ir laimīgs un tas viņam nozīmē ļoti daudz. Otrdien viņš tika pie savas 19. medaļas, apsteidzot ukraiņu vingrotāju Larisu Latiņinu.

«Gribu pateikties saviem stafetes partneriem, kuri man palīdzēja kļūt par medaļām visbagātāko sportistu olimpiskajās spēlēs,» britu presē citēts ASV peldētājs. «Ja viņi pirms mana etapa nebūtu iekrājuši tādu pārsvaru, nevar zināt, kā viss iegrozītos.»

«Pirms starta partneriem lūdzu, lai man nodrošina maksimāli daudz priekšrocību. Šis, protams, man ir īpašs brīdis. Pēc fināla tribīnēs redzēju savu māti, kuru visi apsveica. Tas bija ļoti patīkami,» izteicās 27 gadus vecais amerikānis.

Felpss neslēpj, ka viņam izvērsusies teicama karjera. «Man aiz muguras ir lieliska karjera, taču jāatceras, ka priekšā ir vēl daži starti.»

ASV sportista rēķinā ir 15 augstākā kaluma godalgas, divas sudraba un divas bronzas medaļas.

Londonas olimpiskajās spēlēs viņš piedalās septiņas disciplīnās.

Komentāri (5)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu